U'27 бойкотує матч з Зорею
25 квітня 2008
U'27 прийняло рішення проігнорувати календарний матч чемпіонату України з луганською "Зорею".

У зв'язку з інциндентами з масовими затриманнями фанатів, що сталися після двох останніх домашніх матчів, а також, безпрецедентними провокаціями правоохоронних органів проти фанатів "Динамо" підчас матчу в Охтирці, ми не можемо гарантувати безпеку відвідувачам 22-го сектору. Цілком ймовірною є можливість повторення таких провокацій підчас вищевказаного матчу.

Офіційно заявляємо, що підчас матчу 26-го квітня наше угрупування в якості організуючої сили 22-го сектору не буде присутнім. Тому, будь-які форми активного вболівання на цьому секторі не будуть мати до нас жодного відношення. Тим більше, ми не несемо відповідальність за будь-які провокації, що можуть статися на 22-му секторі.

Просимо всіх, хто нас підтримує, приєднатися до нашого протесту проти тиску правоохоронних органів на фанатський рух "Динамо".

AGAINST MODERN FOOTBALL!
U'27

Крім цього вчора на зборі лідерів більшості угрупувань киян було прийняти рішення категорично відмовитись від будь-якої піротехніки до кінця сезону, тому запалення файерів і димів буде жорстоко присікатись і вважатись провокацією.

Остерігається провокацій і керівництво київського "Динамо", яке пообіцяло посилити контроль за вболівальниками і влаштувати посилену охорону трибун. Фанам рекомедується прийти на матч заздалегідь...

<