Чорноморець - Арсенал
21 липня 2008
Таке враження, що не було двох місяців перерви і всі ми повернулися в минулий чемпіонат. Звичайно змінився сектор, зменшилася кількість трибун на стадіо, а рівень футболу залишився тим самим. Такими темпами вкрай радикальні заходи не примусять себе чекати. Ніякого кредиту довіри немає! Він був в минулому сезоні, а зараз його немає і бути не може! Отже, панове тренери і футболісти, час починати тренувати і грати по справжньому.

Ну а тепер про супорт. Переїзд на 27-й сектор безболісно не пройшов. Шиза була на трієчку, ну може на трієчку з плюсом. Дуже сильно дає про себе знати відсутність вишки та барабану. Сектор дуже великий за розміром, люди стоять на великій відстані один від одного, унаслідок чого часто заряди були незлагодженими. Плюс саме розташування людей на секторі виглядає якось неестетично, з боку виглядає як безформний натовп, та ще і не по центру сектора, а з якимсь перекосом. Добре те, що це все проблеми скоріше перехідного характеру, яких вже через пару домашніх матчів, напевно, не буде.

Звук був достатньо непоганим, не дивлячись на те, що майже кожен другий стоїть і мукає собі під ніс. Це явно хронічна наша проблема, хоча з такою грою несильно пофанатієш. Тут би не заснути на сонечку…

Сектор Чорноморця







Сектор Арсеналу