ФК Харків - Арсенал
05 серпня 2008
Подорож на виїздну гру з ФК “Харків” розділила фанів Арсеналу на два табори. Одні вирішили діставатися Сум (де зараз проводить свої домашні матчі ФК Харків) своїми силами, змінивши таким чином декілька видів транспорту. Електричка, автобус, потяг – все це дорога, яка вела гостей з столиці до матчу, і назад. Друга група, про яку ми вже згадувала, поїхала на матч одразу, на виділеній від клубу маршрутці.

Діставшись до стадіону “Ювілейний” гості вислухали лекцію міліціонера про правила поведінки на стадіоні та відправились на сектор. Кількість у тридцять чотири чоловіка дозволила підтримувати команду на гарному рівні протягом всього матчу. Про це свідчили численні дзвінки товаришів, що дивились трансляцію по телебаченню. До речі, хотілось би відзначити стадіон у Сумах. Про такий стадіон в столиці фани Арсеналу можуть лише мріяти. Подивимось, що подарує нам Євро-2012, хоча я сумніваюсь що щось з цього вийде крім проблем з АСАВ. Після забитого голу голий торс, на нього вийшли навіть дівчата).

На матчі ми розвісили декілька прапорів кольорів клубу та банери угрупувань RBW та Les canailles. Після матчу половина команди підійшла подякувати фанам за підтримку. А Сергій Закарлюка навіть подарував одному з фанів ігрову футболку.

На матч з Харкова прибуло 25 чоловік, які, на жаль, цього разу не були підтримані сумськими ультрас. Спеціально до гри було підготовлено великий текстовий баннер "С днем рождения, Комар!" на честь, як не важко здогадатися, дня народження капітана команди Віталія Комарницького. Звук при такій кількості залишав бажати кращого і, як зазвичай, потопав у акустичному хорі дудок та криків "Харьков" гостинної сумської кузьми. Проте це не завадило втілити у життя дві задумки щодо нових зарядів. Перебування на секторі пройшло без ексцессів, якщо не рахувати один зірванний в пориві емоцій стілцець.

Під кінець матчу над сектором майорів пронесенний великий прапор, та майже всі підняли до гори свої рози. Гравці (а це вже певно стало доброю традицією) подякували вболівальнкам за підтримку майже в повному складі. От власне й все..

Сектор ФК Харків



Сектор Арсеналу