Арсенал - Динамо
24 серпня 2008
Напівпорожні трибуни на стадіоні Динамо - нажаль звичне явище нашого чемпіонату. Так було і на цей раз, до того ж фан-сектори обох суперників налічували значно меншу ніж зазвичай кількість фанатів ніж зазвичай. Правда якщо для фанів Динамо зустріч з Арсеналом була ще одним рядовим матчем перед головною грою року, то для Арсеналу мабуть ця гра і була головною в сезоні.

Угрупування Hammers firm як завжди стояло окремо і крім лицьового банера нічим не відзначилось. Більша група фанів Арсеналу підтримувала команду протягом всієї зустрічі, правда заряди лунали значно рідше ніж у їх супротивників. На початку другого тайму каноніри підняли банер з зображенням гербу Києва і написом "Київ", після чого його накрили зверху полотном з емблемою Арсеналу, в результаті чого вийшов напис "Київ це ми!".

Динамівці на секторі 22 продемонстрували полотно, яке на пустили на гру з Іллічівцем - цифри 14:88 доповнював підпис "наше время пришло". Ще одною фішкою суппортерів сектору 22 стало розділення на 2 частини, на кілька хвилин половина фанів пішла в 20 сектор, після чого відбувся з розбігу слем "стінка на стінку". На протилежній трибуні з'явився новий прапор, репетирувались заряди на Спартак і нові теми, випробувані в минулій зустрічі. В другому таймі фани Арсеналу побачили відповідь на свій банер "Не клуб, а помойка, не движ, а мусор!" і почули заряд "Киев - это мы!"

Сектори Арсеналу



Сектори Динамо