Заява фанів Црвєни Звєзди. Правда за Уроша!
24 вересня 2008
Нашого брата, Уроша Мішића (19), заарештували в грудні 2007 року у зв'язку з бійкою на матчі Ц.Звєзда- Хайдук. Кілька днів тому його засудили до 10-річного тюремного строку через замах на поліцейського в штатському. Він нібито намагався убити члена спецназу ''засунув йому файер в рот''. Судові експерти виявили у поліцейського лише легкі тілесні ушкодження, без всяких опіків на обличчі. Проте, це не вплинуло на пом'якшення покарання, а окрім нього ще два члени ''Деліє'' отримали півтора роки через цю ж бійку.

Цей же поліцейський виймав пістолет і стріляв у напрямі натовпу з 5000 людей - на щастя, нікого не убив. Початком всьому послужила його спроба заарештувати парубка, що ніс файер - він жодного службового посвідчення не показав і не представився. Після закінчення судового процесу були арештовані ще 4 наших друга, що виражали обурення (кричали: ''Ганьба!''). Вони будуть на попередньому затриманні 30 днів, щоб не вплинути на свідків (поліцейських і прокурора)?!

Репресія нашого МВС продовжилась і в цьому турі Чемпіонату Сербії: гравці нашого клубу оштрафовані через появу на полі у футболках з написом ''Правда за Уроша'', два матчі, швидше за все, проведем без глядачів, а безліч наших людей арештовані через граффіті і банери. Ніхто з нас не ухиляється від відповідальності, але ми шукаємо справедливості! Насильники, торговці наркотиками, терористи і вбивці отримують менш строгі покарання, ніж уболівальники. ПРАВДА ЗА УРОША!