Чорноморець - ФК Львів
22 квітня 2009
На матч вирушило зовсім невелика кількість фанівФК Львів – 7 чоловік. Поєдинок випадав на саму Пасху, більшість людей це свято святкують родинами. Тому не всі змогли приєднатися. Одеса зустріла такою ж похмурою погодую з якою і відправив Львів. Тому, на початку здавалось, що приїхали львів'яни назад: і такі самі невисокі будівлі, і вузькі та короткі вулиці… Зрештою, до обіду вийшло сонце і показалась справжня Одеса.

На стадіон гості потрапили за дві години до матчу. Встигли побачити танці акабів. Та не тільки побачити: шмон був якісним - перевернули все. Розташувалися у сьомому гостьовому секторі. Розміщення банерів і розтяжок зайняло достатньо часу, тому час до матчу промайнув досить швидко. В цей час одесити влаштували прохід по місту, поклавши квіти на місце, де було вбито Чайку.

В зв’язку з сумнозвісним подіями взяли лише стандартні банери і розтяги: пару кельтських варіантів, банер-монограму, «Ковальця» та інші. З відносно нових був лише великий «fc Lviv» з левом. На знак співчуття біля нього повісили розу «Чорноморця».

Початок матчу виявився дещо дивним: чекали хвилину мовчання – не дочекалися. Перший сектор мовчав. Фани мовчки сиділи на своїх місцях в знак пошани до свого друга… Кузьма пробувала затянути «Черноморец» и «Одесса- вперед», але майже не знаходила підтримки. Відповідно львів'янам вдавалося запускати заряди, що з непоганою акустикою на «Спартаку» було добре чути.

На 30-ій хвилині показав себе перший сектор. Звук і якість були справді на рівні, і якщоб так було весь матч, гостям було б дуже важко.

Cектор Чорноморця



Cектор ФК Львів