ФК Львів - Кривбас
27 квітня 2009
Черговий матч Львова мав пройти в Добромилі. Після "домашніх" ігор у Луцьку і Києві цю звістку всі сприйняли "на ура". На матч з Кривбасом готувалися як завше, додаючи до старого арсеналу все нові розтяги і розтяжки. Одним словом, постійна обновка.

Востаннє команда вигравала ще у листопаді 08 року. Ця гра мала для господарів поля важливе значення у турнірному плані. Коли команди виходили на поле до усіх розтяжок і візуалки львівяни ще розвернули розтяг (який складається з 2-х частин) з написом "Ми далі віримо". Далі була непогана голосова підтримка, багато нових класних пісень і зарядів, трабли з місцевою шизанутою кузьмою Варто зауважити, що добромильчани вивчили новий заряд "Львів, вперед".

В 2-му таймі продовжувався суппорт. Після забитого м'яча можна було довго слемити, бо стадіон весь був "на ногах". Господарі розвернули банер розміром 6х2 з написом "МИ Є ЛЬВІВ". Це полотно виконане у темі "300 спартанців". Усі так захопились, що зрештою фото цього видовища не зробив ніхто . Тому to be continued.

Криворіжці - 20 чоловік. Усі на торсі. Ніби намагалися повісити банер - не дали. В цілому все пройшло досить чітко. Команда безмежно потішила. Тепер на ФК Львів чекає не менш важливий матч у Харкові.

Cектор ФК Львів



Cектор Кривбаса