Арсенал - Карпати
25 травня 2009
Крик…мати…натовп неадекватних…міліція… так «весело» ще ніколи не було на маленькому стадіоні у міських хащах Печерську. Близько сотні львів’ян плюс невелика кількість хохлів стрибнули на 30-ку киян, вболівальників Арсеналу. Як результат декілька розбитих голів, маленькі подряпини. Кияни зустрічали команду оплесками біля входу на трибуни, за декілька ж хвилин шиза перенеслась на сектор.

Перші півгодини пройшли якось непомітно. Три голи: 31, 34, 37 хвилини, були як манна небесна і викликали багато емоціЙ з боку фанатів та гравців Арсеналу. Святкуючи голи, команда підбігала до сектора, так приємно не було ще ніколи. Найбільше, на що фани могли розраховувати на минулих іграх, це кивки у сторону вболівальників, тепер же гравці ледве не застрибують на сектор. «Респект и уважуха» як то кажуть. На матч ніякого перформенсу підготовано не було.

Як вже писалось, на матч зібралося близько сотні львівських супортерів та їх динамівських друзів. В плані візуалки - сектор був позначений лише чорним банером "Banderstadt", який через постійний вітер, а потім і дощ зняли щоб не грати собі мозок. Звук завдяки акустиці на Баннікова дуже добрий, та на жаль гра команди не дуже заохочувала рвати глотки. А в кінці гри львів'яни і зовсім перейшли на тотальний глум з господарів. Спонтанні заряди йшли на ура.

В кінці матчу пролунав заряд "Кононов, іди сюди" на адресу головного тренера Карпат. Олег Георгійович разом з більшою частиною команди підійшов до сектора та вибачився за невиразну гру команди. І знову на сектор полетіли футболки від гравців. Останній мінус - це те що в цілях безпеки фанів Арсеналу випускали гостей з сектору по 3-4 чоловіка.

Як і у 2007 році Арсенал рятується завдяки перемозі над Карпатами, що не може не тішити в плані перемоги над принциповим суперником, але аж ніяк не в плані турнірного становища, хоч і врятованого.

Cектор Арсеналу



Cектор Карпат