Таврія - Металург З. 2:0 (19.07.2009) Прем'єр-ліга. Тур 1
20 липня 2009
За день до матчу основних складів спрага по відношенню до футбольного дійства була трохи втамована на дублі у Поштовому... Нарешті і в Сімферополі дочекалися початку сезону 2009-2010. Нагородження кращого снайпера України сезону 2008-2009 Олександра Ковпака, гімн України та гучна звукова підтримка команди зі стартових хвилин. На цьому матчі господарі відшліфували три нових заряди та пісню.

Поздоровили сімферопольці і Матвея Бобаля та Антона Монахова з чемпіонством на Всесвітній Універсіаді-2009 в Сербії банером "За универсиаду - зачёт". Також підготували банер 5Х6 для гостей "Минздрав АРК предупреждает. Болеть за ФКМЗ Опасно для жизни!", реалізували на секторі прапори та розтяжки. Після виконання пенальті Ковпаком в хід пішло конфеті. Після цього голу відкрилося друге дихання і напротязі останніх 20-ти хвилин всі червоно-біло-сині почали зривати горлянки. Гол на 89-ій хвилині (2:0) новобранцем Таврії Русланом Платоном, який неочікувано підбіг до самих банерів фан-сектору - просто-напросто розпалив спеку серед супортерів, які не знали куди себе подіти від таких позитивних емоцій.

Старт сезону вдався, що тут і говорити! По закінченню поєдинку довелося чекати годину в межах сектору, який був під наглядом кордону - "ну когда бы мы ещё так посидели вместе?").

Гостей на матч прибуло 5 автобусів плюс своїм ходом. Були використані розтяжки, на кущах висів лицевий банер, а на секторі розмістили невеличкий прапор у кольорах клубу. Що ще сказати - більшість на розах і вцілому сектор виглядав кольорово. У другому таймі здійнявся банер "В день металурга - только победа"... але 2:0 і свято зіпсовано.

Cектор Таврії



Cектор Металурга