Карпати - Металург Д. 2:2 (26.07.2009) Прем'єр-ліга. Тур 2
27 липня 2009
Матч-відкриття сезону у Львові зібрав дость незначну кількість глядачів на трибунах "України". Власне і на 16 секторі не було аншлагу. Але по при все атмосфера на стадіоні була відмінною. Можливо цьому посприяв швидкий гол у ворота гостей вже на 5 хвилині, але про все попорядку.

Як тільки футболісти з'явились в тунелі за протилежними воротами, на секторі почали розгортати полотно з карикатурою на почесного президента Клубу петра димінського. Малюнок з недвозначним підписом стадіон зустрів овацією, і стоячи, а "шановне" керівництво мало змогу подивитись на себе збоку, і подумати, як далі працювати, бо всьому приходить кінець, і нашому терпінню також. Те саме полотно було підняте ще й на початку 2-го тайму... контрольний так би мовити.

Стартовий свисток, і пішла розкачка... здавалось що сапорт не клеїться, після міжсезоння сектор якийсь сонний, але гол Федецького в одну мить зарядив енергією львівських ультрас, які не змовкали вже до кінця гри. Так, то не було щось надзвичайне, але на тверду четвірку Бандерштадт того вечора відфанатів. З візуалки на секторі з'явилось кілька нових прапорів і пару розтяжок... Загалом же як для такого нецікавого суперника то стафу, який був на секторі, вистачило з головою. Дуже порадувала нон-стоп проспівка (в кінці матчу) впродовж 15 хвилин, під час якої всі прапори були постійно в русі.

Що до гостей, то за їхніми ж словами з Донецька приїхало семеро фанів Метадону. Привезли два лицевих банери. Трохи заряжали, більше пробували мутити переклички з нашими кобітами з 1-го сектору.

Cектор Карпат



Cектор Металург Д.