Дніпро - Арсенал 1:1 (07.08.2009) Прем'єр-ліга. Тур 4
13 серпня 2009
Беручи до уваги календар подальших ігор з принциповими суперниками, що випадають дніпрянам на осінню частину сезона, на рядову гру з Арсеналом ніхто не планував робити якогось надзвичайного перформансу.

Єдине, що стало дійсно новим – напередодні за трибуною було розвішено банер «DNIPRO ULTRAS». Він зробив візуальну сторону підтримки більш яскравою. Загалом на стадіон прийшло людей небагато, втім фанатський сектор, як завжди, був повний. Можна сказати, що людей на трибуні стало навіть більше. Лицьові банери, велика кількість розтяжок і прапори – все, як завжди, на рівні. Тішить також і кількість роз на секторі – їх стає все більше і більше. Не гіршим був і звуковий бік шизи – споукмен і барабанщик відпрацювали на совість.

Після першого слему на секторі було помічено «тихаря». Він злякався штовханини, наполягав на виведенні з сектора деяких хлопців і викликав на допомогу сірих друзів. Втім, дніпряни швидко зорієнтувалися і почали другий слем, під час якого по сектору у всі боки летіли і мєнти, і різні сумнівного вигляду дєвучки, що не встигли вчасно відійти, а на сорочці вищезгаданого «засланого козачка» лишився слід від кросівка у зоні лопатки.

Щодо гостей – вони приїхали у кількості десь близько 30 чоловік, майже всі у червоних кольорах, вивісили три лицьових банери. І весь матч демонстрували суміш «нудистського» і «хорватського» стилів вболівання – роздягалися і намотували футболки на обличчя. Втім нічого нового і яскравого так і не показали.

Cектори Дніпра



Cектор Арсеналу