Карпати - Оболонь 5:0 (30.08.2009) Прем'єр-ліга. Тур 6
02 вересня 2009
Матч зелено-білих "Карпат" з не менш зелено-білою "Оболонню" можна було б віднести в число рядових , якби не одна обставина. Рівно 40 років з дня найбільшого тріумфу львівських "Карпат" за всю історію існування - перемога в Кубку Радянського Союзу. І прийшовши, як завжди, за декілька годин до початку гри для стандартної процедури розвішування лицевих банерів, всі фани відчували атмосферу свята. Свята, зіпсувати яке не мав права ніхто. І коли за декілька хвилин до стартового свистка на полі для кола пошани з'явилися ветерани з кубком, весь стадіон просякся неймовірною радістю і гордістю за рідні "Карпати".

Кругла дата великої перемоги, очевидно, надихнула і футболістів, оскільки інакше я "блискавична", їх гру не назвеш. І, взагалі, всі умови для хорошої підтримки того вечора були... Як в першому так і в другому таймі заряди лунали досить голосно, було запалено 4 самопальних дима, 2 з яких полетіло на доріжки, голи, які залітали у ворота "Оболоні" сприяли справжньому non-stopу, а кульмінацією всього стала "Червона рута", під час виконання якої вдалось підняти кузьму на всій північній стороні стадіону. Також на 5 балів було виконано Гімн нашої держави.

Пивовари ж вивезли до Львова достойну кількість супортерів. Близько сорока чоловік весь матч до останньої секунди підтримувало Оболонь. Також варто відзначити чималу кількість банерів + барабан.

Cектор Карпат



Cектор Оболоні