Ворскла - Кривбас 0:0 (20.09.2009) Прем'єр-ліга. Тур 7
23 вересня 2009
Календарний матч проти криворіжців мав розставити крапки над І у відношеннях клубу і фанів. Напередодні гри таки пройшла зустріч між представниками правоохоронних органів, сектору 22 і клубу, на якій було досягнуто ряд домовленостей. Таким чином можна припускати, що безпрецедентна піро-акція на матчі проти "Бенфіки" та в більшій мірі відкритий лист до президента клубу, дали свої плоди.

Цього разу діяла нова схема розповсюдження квитків. Як фани і просили, тепер тікети на 22 сектор вони реалізовують самі. На дану гру було продано 246 штук. Процес потрапляння на сектор теж дещо змінився. Шмонають як і раніше пильно, але доволі культурно. Та й пропускати починають раніше. Банери цього разу пропустили всі і без будь-яких гальмувань. Як то буде з прапорами і розтягами – подивимося, адже цього разу їх чомусь не принесли… Склад сектору доволі поганенький. Так сталося, бо багато людей, які були ядром ще рік-півтора назад, тепер вважають, що краще не ходити на сектор. Але скоріш за все, ці негаразди з часом будуть подолані. Пройде рік-півтора, люди трохи одупляться і все буде ок.

По шизі особливо писати нічого. Доволі непоганий початок з подальшим загасанням звуку. В другому таймі взагалі кволо заряджали. Спробували заспівати нову тему – пісню «Моя Полтава». Поки що вийшло не ахті: апасний та й не тільки народ більше посміювався аніж співав. Також доволі непогано йшли різні переклички з центральною трибуною. В банерній лінії з’явився невеличкий банерок з написом Мурманськ, який вже викликав певний резонанс. На цій грі був присутній фан, який проживає у вище названому місті, а сам родом із Полтави. Він сколотив у північноросійському місті групу вболівальників "Ворскли", яка на сьогоднішній день нараховує 4-ро людей. В принципі більше описувати нічого. Команда теж не продемонструвала на полі своїх кращих якостей і не змогла обіграти криворіжців.

Гостей прибуло 5 чоловік. Жодного банера і жодної рози. Пробули на стадіо неповний матч.

Cектор Ворскли



Cектор Кривбаса