Закарпаття - Дніпро 0:2 (26.09.2009) Прем'єр-ліга. Тур 8
28 вересня 2009
Вперше в Ужгороді був проведений фанатський марш. Він зібрав близько 40 чоловік, вирушаючи з центра, вулицями міста - фани пішли на стадіо. Досить прикольно було дивитись на люд, який сидів в кафешках, або виглядав з вікон, трохи не розуміючи що відбувається, що за акція, що за вибухи петард. Автомобілісти, які проїжджали поруч, піримували сигналами. Можна сказати для першого разу було непогано. Підходячи до стадіо, ужгородці спалюють синій і жовтий дими, кузьма подіставала телефони тай давай знімати шоу. Через дими фанів не хотіли пускати на стадіо, мотивуючи минулою домашкою, мов штраф заплатили аж 500 грн.

На чесне слово, що нічого цього разу не буде, фанів "Закарпаття" пускають на стадіо. Шмон як завжди, вже дійшло до того, що капці провіряли. Серед новинок, то на секторі з'явилось кілька розтягів, а також барабан, на який вже довго чекали. Як по звуку, то непогано, зважаючи на те, що більшість на матчі це були новачки, які не знали трохи зарядів, ну й спека...

Яка гра така й пітримка, трохи "унило" було вже в другому таймі. На 70 хв. було заплановано пірошоу, але не відбулось, акаби забирають одного хлопця з сектора, спаливши його з піро. Тому було вирішено піти і відбивати його. Вже за сектором паляться дими під заряди „Футбол для фанів, а не для мусорів”. Виходячи з стадіо, постраждала палатка з гербом "Шахтаря", її було перевернуто, й кинуто дим туди.

Гостей з Дніпропетровська приїхало 67 чоловік, багато людей добирались через Львів, де зупинялись у своїх друзів.

Марш перед матчем



Cектор Закарпаття



Cектор Дніпра