Дніпро - Ворскла 2:2 (28.11.2009) Прем'єр-ліга. Тур 15
30 листопада 2009
З недавнього часу виїзд до Дніпропетровську для полтавчан став фартовим. В цьому місті вони святкували перемогу в кубку України і ось останній виїзд також подарував цікаву гру і такі довгоочікувані футбольні пристрасті.

Запустили гостей на сектор лише після перерви. Все що хотіли пронести, пронести не вдалося, навіть банер, на якому було лише чотири букви (COGE) пронести не дозволили, аргументувавши це фразою: “Скажите спасибо, что вообще впустили!” Що ж, деякою мірою гості самі винуваті. Загалом на гостьовому секторі було присутньо 82 фаната Ворскли. З візуалки лише лаконічний чорний банер з мапою України і написом "1932-1933". Розпалу емоцій на трибунах додали два майже одночасних пенальті. На слем з боку полтавчан акаби відреагували якось дивно, склалося враження, що вони вперше таке бачать. Одного хлопця, який стояв з краю навіть намагались вивести. Але біло-зелені швидко пояснили, що нічого поганого в такому вираженні своїх радощіх від забитого голу немає.

А вже через хвилину протилежні трибуни “пустились в пляс”. Дніпряни святкували свій гол. На цьому матчі у синьо-біло-блакитних знову можна було спостерігати банерну лінію, яка була відсутня кілька попередніх ігор. Також на трибунах "Дніпра" можна з'явились розтяжки в дуже солідній кількості і прапори. Звук як завжди - на рівні.

Cектори Дніпра



Cектор Ворскли