Ворскла - Металург З 1:1 (07.03.2010) Прем’єр-ліга. Тур 19
08 березня 2010
На жаль перший домашній матч після довгого міжсезоння не викликав значної активності на трибунах полтавського стадіону. Останнім часом здається, що в Полтаві звичайному вболівальнику краще подивитися за грою улюбленої команди вдома по телевізору, ніж прийти на стадіон та підтримати її власноруч. Звичайно, можна знайти мільон причин, чи то погана погода, чи погана гра самої команди, але все ж таки рекорд минулорічної весни полтавчанам, мабуть, ще довго не повторити.

Цього разу фан-сектором для полтавчан став не звичний 22-й (на те є свої причини), а 17-й та 18-й сектори. Через це довелося відмовитися від більшості лицьових банерів (елементарна відсутність огорожі, куди їх можна було б повісити), також не було прапорів та барабану (через труднощі з проносом). Щодо плюсів такого розміщення можна вказати те, що відсутній шмон. Також між цими двома секторами знаходиться вишка для відеозйомок, яку біло-зелені використали для розташування на ній споукмена, що давало деяки покращення в сапорті, але на жаль частина людей на секторі просто простояла дивлячись на поле, лише інколи підключаючись до загальної голосової підтримки. Напевно ще не всі адаптувалися після міжсезоння...

В середині першого тайму на секторі господарів запалюється вроцлав, одразу після цього “Ворскла” відкриває рахунок...

Гостей до полтави приїхало приблизно 180 чоловік. На гру "Бешкетники" приготували для полтавських "друзів" текстовку "Продай урожай - Оплати хостинг". Це як би ділова порада біло-зеленим у відповідь на їх заклик на своєму форумі про збір грошей для оплати хостингу сайту. Взагалі всю гру не покидала думка, що зараз щось почнеться. Адже господарям потрібно було якось відповісти на те як віроломно увірвалися до них під трибуну в Запоріжжі. Все до цього і йшло. Вороги були зовсім поруч, ментів на стадіоні майже не було. Але не склалось. Спроба пробитися до опонентів вже ісля гри не увінчалася успіхом. Від рук мусорів постраждав старий фан Клей, йому зламали руку. Через це мікроавтобус зі старими застряг на кілька годин у Полтаві.

Cектор Ворскли



Cектор Металурга