Металург Д. - Динамо 1:1 (19.03.2010) Прем’єр-ліга. Тур 21
22 березня 2010
Незручний день (п'ятниця) і час (19:00) для матчу в Донецьку між «Металургом» та київським «Динамо» завадив великій виїзній активності біло-блакитних. Сам день матчу комусь видався нудним, а комусь цікавим на події.

Шмон на гостьовому секторі був дуже пристойним, оскільки, мабуть, вперше при обшуку не соромилися так брати за я... Дуже здивував той факт, що окрім того, що вхід на сектор безкоштовний, біля входу стояли дві людини в манішках, які видавали кожному квиток на гостьовий сектор, ціна якого, до речі, була вказана у розмірі 10 грн. На сектор підтягнулися хлопці з Бердянська, також були присутні місцеві фани ДК. Шиза посередня. Загалом на секторі близько 70-80 чоловік.

Щодо сектору «Метадону», то звісно варто відзначити їх кількість. Звук у них значно покращився після забитого голу у ворота киян. Репертуар зарядів не багатий, але деякі з них виходили досить пристойно по звуку.

На 88-й хвилині запалюється дим, люди в формі намагаються його погасити і винести з сектору. Після фінального свистка заміс з сірими. Забирають двох киян, решту зганяють в інший бік сектору. Опір не вдався. Гості вимагають повернути двох товаришів, з сектору ніхто не виходить, окрім місцевих шанувальників ВКДК. 10-15 хвилин - і хлопців відпускають, усіх «запрошують» у бас і відвозять до вокзалу. Додому біло-сині діставалися різними шляхами, оскільки прямого потяга до Києва в таку пізню пору немає, багато людей поїхали у Дніпропетровськ на матч "Дніпро" - "Чорноморець".

Cектор Металурга



Cектор Динамо