Металіст - Металург З. 4:0 (20.03.2010) Прем'єр-ліга. Тур 21
23 березня 2010
Субота. Матч з принциповим суперником не викликав особого ажіотажу з боку пересічного вболівальника, але фанати чекали на цей день вже давно…Традиційно, за годину до матчу, ультра-актив зайняв низ 12 та 13 сектора. Було зроблено декілька нових дворучників та великих прапорів. У купі з готовою візуалкою виглядало дуже гідно.

У цей час «30 сектор» відмітилися хорошою аргентиною. Забігаючи наперед, хотілось би відмітити те, що хлопці пішли наперекір принципам та запалили селітру, що не може не радувати.

Швидкий гол надав запалу, а наступні надавали ще більше сил віражу. У першому та другому таймі відбулися переклички з іншими трибунами «Желто-синие» та «Вперед Металл», від яких по шкірі поповзли мурахи. Отож бо, звук на тверду 4. Після перерви дівчата з МЖС підготували пірошоу з баннером «Female support», приурочене до двохріччя фірми.

Гості прибули у кількості 200 чоловік, які прикрасили декількома прапорами та палаючою розою МХ з невідомим походженням. Також досить ефектно виглядали рози. Чути їх практично не було, лише інколи відгукувався барабан.

Cектори Металіста



Cектор Металурга