Карпати - Чорноморець 1:1 (02.04.2010) Прем’єр-ліга. Тур 23
03 квітня 2010
Незважаючи на Великодню п'ятницю, завдяки непоганим результатам команди стадіон "Україна" був заповнений більш ніж на половину. Фанатська трибуна знову зібрала два неповних сектори.

До цього матчу ультрас Карпат підготували шоу з зелених та білих прапорців роміром 1 на 1.2 метра та текстовку з написом "Нам потрібні єврокубки". Збільшення кількості народу на секторах позитивно позначилось на звучанні трибуни. В перші хвилини матчу, коли кузьма активно лузгала насіння і її гул не лунав над стадіоном, звук був просто відмінним. Непогано звучали пісні, переклички, навіть вдалося підключити кузьму з сусідніх секторів до хлопків. Хоча невиразна гра команди не дуже сприяла гарному настрою фанатів, проте атмосфера на стадіоні була непоганою.

Львів, як завжди не може без піро, тому час від часу на секторі запалювались дими. Після матчу, коли команда підійшла до трибуни подякувати за підтримку, було запалено вроцлав, кілька стробоскопів, дими.

Гостей з Одеси на гостьовому секторі помічено не було, точніше єдину представницю одеського двіжу правоохоронці вивели з сектору на початку матчу після перших же зарядів.

Cектори Карпат