Динамо - Дніпро 2:1 (18.04.2010) Прем’єр-ліга. Тур 26
20 квітня 2010
Після грандіозного дербі з "Оболонню" поєдинок з дніпрянами виявився занадто сірим. Вихідний день, чудова погода, важливий матч, заповнений гостьовий сектор, аншлаг на стадіоні - здавалося, ідеальні умови для підтримки рідного клубу на високому рівні. Але щось пішло не так... Можливо, це тільки здалося, що звук в першому таймі - найгірший в сезоні, але те, що цього разу він був не на звично достатньо високому рівні, оскаржити важко.

Акцент у плані перфоменсу робився на великі прапори, які прикрашали 20 сектор більшу частину матчу. Також в перерві було вивішено текстовку "Максим Чайка. Воїн житиме у віках". Протягом всього матчу дніпряни (яких для ультрасліги нарахували 300 чоловік) практично не поступалися по звуку. На решітках майже десяток лицьовиків, заряджав практично весь сектор.

Не зовсім зрозуміло чому, але на динамівських секторах не було колишнього драйву, що був навіть на матчах з середнячками та аутсайдерами. Нон-стопи також не пішли, пісні як завжди виконувалися досить мляво. Єдине, що вийшло дійсно прекрасно, - це заряд "Ди-на-мо" з хлопками, його підтримали 3 центральні сектори. Мабуть, 4 матчі за 16 днів - це забагато. Млява підтримка може бути наслідком втоми. Але немає сумніву, що ця втома аж ніяк не вплине на загальну мобілізації перед виїздом до Львова.

Cектори Динамо



Cектор Дніпра