Зоря - Ворскла 2:1 (24.04.2010) Прем'єр-ліга. Тур 27
27 квітня 2010
Їхати чи не їхати в Луганськ питання не стояло, як час так і день був так би мовити "на руку". Кількість виїздних повинна було бути більшою, але в останній момент не всім вдалося виїхати. Для полтавчан це був тільки другий виїзд в Луганськ тобто це промислове місто для зелено-білих входить у категорію "нерозвіданих".

Всього гостей прибуло трохи більше двадцятки. За годину до гри, заряджаючи, вирушили до стадіону. Шмон був серйозний, але без грубощів. Що порадувало, так це безкоштовний вхід на стадіон. Баннерна лінія: COGE, WG Supporters та ФКВП плюс прапор Україні. Шиза в першому таймі як для виїзду була досить не поганою але пекуче сонце та погана гра команди зробили своє діло. В другому таймі заряди лунали ще рідше.

Десь за десять хвилин весь народ з гостьвого сектору спустився вниз і стояв біля паркану. Після закінчення гри до полтавчан підійшло троє гравців "Ворскли", які подякували фанам за підтримку.

Варто б сказати і пару слів за господарів, але їх сектори не відзначились нічим особливим, в порівнянні з попередніми матчами.

Cектор Зорі



Cектор Ворскли