Зоря - Металіст 1:4 (05.05.2010) Прем’єр-ліга. Тур 29
08 травня 2010
Нарешті з'явився привід написати звіт про домашню гру улюбленої команди. Останні декілька матчів на трибунах стадіону "Авангард" нічого надзвичайного не відбувалося, тому писати, чесно кажучі, не було про що.

До звітної гри вдалося нарешті підготувати невеличке шоу. 7-го травня луганські ультрас святкують своє 25-річчя, тому саме цю гру було вирішено присвятити святкуванню такого собі ювілею. На вихід команд було піднято полотно 10х6 з зображенням власне числа "25" та розташованим зверху нього символом движу чорно-білим тигром. Розтягами виклали напис "BWU & FCZL", тим самим підкресливши єдність команди та ультрас. Під кінець матчу запалили піро, що в такій кількості не робили ніколи. Тут потрібно відначити невеликий крок вперед. Виглядало це дуже ефектно. Після фінільного свистка всіх, хто був на секторі, затримали більше ніж на годину, десь 20 чоловік забрали до відділку шановні міліціянти, але, за великим рахунком, все минулося. Слід "плюсанути" гравцям клубу Єзерському та Шусту, які до останнього знаходилися біля сектору та намагалися все владнати. Вперше за багато часу використовувалися великі прапори.

Звук досить непоганий, дається в знаки те, що почали підключати барабан. Відзначаємо збільшення кількості людей на секторі, особливо в порівнянні з останніми матчами. З чим це пов'язано важко сказати. Нажаль залишається актуальною болюча тема про запізнення на початок обох таймів. Озираючись на не дуже яскравий сезон, остання домашка дала невеликий привід дивитися в майбутнє з оптимізмом.

Харків'ян прибуло близько 120. Відзначаємо дуже добрий, як для стадіо з такою акустикою звук, переважну більшість людей на торсі та яскраву банерну лінію.

Cектор Зорі



Cектор Металіста