Црвена Звезда - Металац 2:0 (03.10.2010) Чемпіонат Сербії. Тур 7
05 жовтня 2010
І шиза, і дими з прапорами, і фаєри та хореографія з модулями... все це було лише увертюрою концерту для фанів Црвени Звезди, який відбувся одразу після гри.

Але спочатку пару слів про гру. Велика текстовка висіла на даху Північної трибуни "Востани Сербие давно си заспала" (Повстань Сербіє, давно ти спиш). На початку матчу було запалено кілька димів, але вони виглядали не дуже добре, через дуже сильний вітер в цій точці.

Банер в центрі Північної трибуни було розтягнуто після перерви. На банері зображено хлопця, який спить на подушці, накрившись ковдрою у вигляді мапи Сербії і підступна албанська рука намагається відірвати Косово від мапи. Модулі з обох сторін містили зображення будильників, на яких було встановлено час без п’яти 12-та година. Модулі були як білі з червоним так і навпаки. Само собою постановку було підсвічено фаєрами.

Споукмен керував трибуною через мікрофон, але за кілька хвилин до кінця гри апаратуру переключили на сцену і керувати секторами стало дуже і дуже складно.

А після невеличкої перерви після гри прямо на стадіоні почався концерт, на який було продано 8457 квитків і зібрано 4228500 динарів (близько 420000 грн), які будуть використані для покупки борошна, олії та інших продуктів харчування для жителів Косово. Навряд список учасників концерту щось скаже пересічному українському фанату, але протікало все це дійство під спалення піротехніки і спільне виконання пісень.

Cектори Црвени Звезди