Відзев - Легія 0:1 (15.10.2010) Чемпіонат Польщі. Тур 9
21 жовтня 2010
Всі фанати в Польщі з нетерпінням чекали цього матчу, навіть більше ніж гравці обох клубів, через те, що фанати Відзева відібрали один з варшавських банерів. Поліція зробила все можливе, щоб полотно не потрапило на стадіон. Кількість парканів та загорож, які були встановленні на трибунах у п’ятницю, підтвердили наміри правоохоронців. Більш того, заборонили вхід на стадіон вболівальникам з обмеженими можливостями, побоюючись, що в інвалідному кріслі може бути захований трофей.

Фани Відзева боялися, що міліція вилучить банер, тому повісили його посередині секторів. З її появою на трибунах варшавці почали атакувати вихід з сектору, але міліція заблокувала вихід. Матч зупинили на кілька хвилин, через піротехніку, яка полетіла на поле з сектору гостей. Шанувальників Легії приїхало в Лодзь 950, але тільки 800 пройшло на трибуну.

Ультрас Відзева зробили велике полотно на всю трибуну з зображенням ангелів, чортів, емблеми Відзева та підписом «Czy niebios natchnienie czy piekieł płomienie, wszystkie te dusze na twoje skinienie» ( "Чи раю натхнення, чи полум'я пекла – всі душі в вашому розпорядженні"). Банер повинен був підсвічуватись стробоскопами, але їх виявилось замало.

У другій половині матчу господарі почали шоу з тисяч маленьких прапорців з гербом їхнього клубу. На паркані висів банер із зображенням двох дат 1910 і 2010 та емблем цих років. Добре вийшло підсвітити прапори фаєрами. Для місцевих клубів-конкурентів, які стверджували, що Відзев вкрав їхні емблеми, фанати зробили текстовик: "Amba-fatima... oprawa była i ni ma! Jak nie ma jak jest? J... ŁKS!" («Амба-фатіма…емблема була і нема! Як це немає, якщо вона є? Єба*т ЛКС!»).

Сектори Відзева



Сектор Легії