Відкритий лист президенту ФК "Металіст"
15 квітня 2011
Відкритий лист. Президенту ФК "Металіст" Олександру Ярославському.

Звернутися до Вас у такий спосіб нас змусила ситуація, що склалася на трибунах ОСК "Металіст". Протягом багатьох років харківські ультрас активно підтримували Клуб, незалежно від усіляких перешкод і перепон. Фанати і керівництво завжди контактували і певним чином взаємодіяли.

Восени 2010 року на зустрічі з керівництвом Клубу ми досягли певних взаємних домовленостей. З нашого боку всі зобов'язання були виконані, в той час, як з даних нам не було реалізовано нічого. Більш того, по команді служби безпеки Клубу було зірвано культурний захід, організований фанатами, на який витрачалися сили, час і гроші. Наступні наші спроби перейти до конструктивного діалогу не знайшли належного розуміння.

У даний момент можна спостерігати репресивну кампанію, ініційовану службою безпеки Клубу і спрямовану проти фанатів, під розмах якої потрапляють усі, без розбору (події на матчі з запорізьким Металургом тому підтвердження). Щоб уникнути подальшої ескалації конфлікту і неприємних інцидентів на тлі процесу підготовки до Євро 2012 просимо Вас безпосередньо взяти участь у вирішенні даного питання. Оскільки швидше за все Вам не надається повністю інформація про те, що відбувається, просимо Вас вислухати нашу сторону без посередників.

Ультрас Харків. Південна трибуна.