ФК Львів - Буковина 2:0 (21.05.2011) Перша ліга. Тур 31
27 травня 2011
Виїзд в Добромиль був цікавий і очікуваний в усіх аспектах. Цікава гра і боротьба за 3-є місце + для фан-активу Буковини можливість пошизіти на новому стадіоні, і можливість побачити в обличчя тих, хто по той бік монітору )

Вокзал, квитки, п’ятниця, і от майже 30 жовто-чорних персонажів вирушають у тур. Решту очікували в суботу у Львові. По приїзду, дізнались, що 21 травня пластуни України і Польщі відзнають “День скаута” )). Відзначали цей день і симпатики Карпат, які очікували полтавський екіпаж. Чернівчани ж мали вдосталь часу, щоб утрамбувати борщик в ПХ, пройтись Львовом, і з’їздити в туристичних цілях до стадіону “Сокіл”. Але не знайшовши там нічого цікавого, і потрапивши під звичний львівський дощ, рушили на автовокзал, де їх вже чекали колєгі, які добирались окремо. Відчувши запах “калиму” один з воділ знявся з рейсу, і згодився всіх везти у загадковий Добромиль. Їхали трохи більше 2-х годин. Там де закінчується цивілізація, погано ловить телефон, і розбиті дороги і знаходиться стадіончик з гучною назвою «Лафорт Арена», хоча має лиш 3 ряди по периметру, і вміщує лиш 2 тис. глядачів (на матчі для прикладу було десь 500…)

Поки проходили обшук матч вже тривав. гості розвісили синьо-жовтий «Буковина», прапор з соколом, і шторку з потяга «Буковина» ). Гостьовий сектор сектор в Добромилі нагадував якийсь карцер, де є лише вхід. З усіх боків (і навіть зверху – решітки!). На грі особливо не зупинятимусь, бо зовсім неприємно було дивитись, як гравці ФК Львову валялись по 5 хвилин на траві, після найменшого зіткнення, і як чернівчанам ніяк не вдавалось закатити м’ячик. Тому і не обов’язкова поразка. Хоча по супорту повна перевага гостей. В 35 горлянок жовто-чорні перекричали і “господарів”, і кузьму, і диктора. Добромильських “городян” на секторі було 15-20 осіб різного віку і статі. Розбірливо було чути лиш їх барабан. Вже після матчу, доля дозволила побачити їх ближче. Десять чернівчан рушило до добромильських кібіце, щоб обмінятися стікерами, але чи то хлопці, не мали стікерів, чи кудись спішили – автобус класу “KUZ” раптово кудись поїхав. Поїхали і гості. Прибувши до Львова добре провели ще декілька годин, далі вокзал – потяг – ранок – Черінвці.

Cектор ФК Львів



Cектор Буковини