Буковина - Арсенал 0:2 (26.10.2011) Кубок України. 1/8 фіналу
29 жовтня 2011
Тканина була готова за чотири години у п’ятницю ввечері, що стало великим плюсом. Пошиття відбувалося вперше не вручну, а машинкою. Розмір полотна - 10х21 м. Словом, у фанатів Буковини лишалось два дні на процес, тобто субота та неділя. А на вулиці погода не те, що не радувала, а б..я, "прибивала". Але зусиллями та магією Гаррі Потного вимальовується місце для процесу. В одній недоробленій, закинутій будівлі на четвертому поверсі знаходиться нормальний шмат для розкладення тканини і більш-менш нормальне середовище для виконання робіт. Друга половина суботи пішла на креслення і майже цілий наступний день на малювання. Натомість текстовик був виконаний протягом трьох годин вже у вівторок.

МАТЧ-ДЕНЬ
Цей день посеред тиждня перетворився майже у вихідний. Багато хто "забив болтяру" на повсякденні обов’язки та пішов на "Буковину". Фанатики на віражу на початок поєдинку презентують полотно, на якому зображено двох персонажів, "апасних м’ячиків", траблмейкерів з банданами, посередені щит "1952" з золотою короною зверху. На перилах текстовик: "ЕНЕРГІЯ ТРИБУН". Все це мало продемонструвати те, що власне трибуни дають заряд, силу гравцям на полі. Звуковий супорт у першому таймі більш-менш нормальний. Кузьма затягує переклички все частіше і частіше.

У другому таймі після пропущеного голу фанати трохи "потєрялися", але під кінець матчу "вдруг аткуда нє возмісь появілся врот є....сь", ой тобто дим на секторі, що трохи взбадьорило народ. Ну тобто другий гол сприйняли вже не так сумно. Після фінального свистка сектор з обох боків оточили ще більш "апасніші" за фанатів та хуліганів стюардеси, ну та їхні кенти-менти. "Десяток" хфанатів забирає таксі, когось "преміум класом", когось не дуже, але головне, що експрес. На Білоусова "атмарозків" просять безкоштовно зробити вінєтку на пам’ять, аби було шо згадати, та лишити автографи. Деякі персонажі відмовляються від "корпоративу", доводиться чекати довше. Одного єнота забрали на Миколаївську, але, як потім виявилося, після телефонного дзвінка він уже на хаті гріє гепу. Цей факт набирає цікавості серед колективу студентів "атмарозків". Під час бесіди з "правохронцями" один з них заявляє автору звіту, що він "пахожий па опісанію падазреваємава, каторий стрілял в трєнєра" і каже, шо "я сразу падумал шо ето ти". Всі присутні хфанати написали поясненя, що ніхто не стриляв в тренера та не знає хто це міг бути. А також в день нападу знаходились не там, де був напад :ti_pa: Одним словом, така х...ня малята.

Cектор Буковини