Іллічівець - Динамо 0:1 (25.03.2012) Прем’єр-ліга. Тур 24
28 березня 2012
Виїзд до Маріуполя пробило дві з половиною сотні киян. З одного боку найбільша кількість в цьому місті за останні роки, а з іншого в Кривому була ще сотня біло-синіх горлянок, яка в місто на березі моря чомусь не доїхала. Час матчу був продуманий досить зручно, тому практично весь виїзний склад їхав і туди і назад в одному потязі. Більш того, майже всі кияни знаходились в сусідніх трьох-чотирьох вагонах. На кожній зупинці біло-сині вивалювались з вагонів на вулицю і займали практично весь перон. Особливого якогось дебошу не було, більшість виїздюків за останній рік перейшла з пива на сік, але посеред ночі хтось таки розбавив у вагоні запах шкарпеток присмаком аерозольної фарби. На наступний день з цього інциденту роздули величезний скандал. Таке відчуття, що самі журналісти то все і малювали заради чергової сенсації.

На вокзалі сила силенна міліції, але переписали дані лише у кількох десятків чоловік і одразу відпустили в місто. Під стадіоном теж особливих проблем з проходом не було. Кияни привезли півтори сотні прапорців, що стало певним чином окрасою сектору. Барабан же взяли у місцевих поціновувачів столичного клубу. Кількість людей на гостьовому була явно більшою за сектор господарів, відповідно і звучали кияни голосніше. Якогось особливого драйву не було, хоча і нон-стопи і і голий торс в другому таймі...

З місцевими фанатами відбулась перекличка "Слава Україні - Героям Слава!", правда вітер був такий сильний, що звук до господарів доходив з явною затримкою. Фанати ж Металурга запам’ятались лише пристойною кількістю розеток на секторі. Іноді з протилежної половини поля здавалось, що вони взагалі мовчать. Не зважаючи на відсутність гри кияни таки вимучили перемогу і команда вже вкотре повним складом прямує до гостьового сетору.

Cектор Іллічівця



Cектор Динамо