Славія - Спарта 1:1 (24.3.2012). Чемпіонат Чехії. Тур 22
28 березня 2012
В суботу 24 березня відбулось 277-е Дербі Празьких «С» між столичними командами «Славія» та «Спарта». Матч проходив на домашній арені «Славії» Еден. На відміну минулого дербі, коли ультрас «Трибуни Північ» бойкотували перші 20 хвилин матчу, через незадовільну гру команди, то тут все було по-іншому. Врешті решт, Славія отримала тренера, який має підтримку вболівальників, тому в суботу в Едені було справді гаряче.

З перших хвилин Трибуна Північ на всю потужність почала гнати команду вперед, що і відбилось на грі команди. Вже на 15 хвилині Мартін Латка відкриває рахунок і ще більше заводить стадіон, який був заповнений на 80% відсотків.

Перше модульне шоу було створено з банеру, завдовжки 60 метрів, та чорно-жовтих модулів. На банері було написано: «Славія Прага 1892-2012 Завжди перші», а модулями було викладена цифра 120, що символізує 120-ліття команди, яка є найстаршою в Чехії.

В другому таймі настрій не падав і продовжилось шоу на фан-секторі. Цього разу над головами фанів був розтягнутий інший банер із зображенням фаната з північної трибуни, який тримає в руках фаєри. Супроводжували цей банер чорні модулі та запалена піротехніка. Наступним шоу був банер із зображенням уболівальника за ґратами та написом: «Стоп криміналізації фанів» та супроводжувався зарядами „A.C.A.B“. Також з обох сторін банер доповнювали сотні прапорів в кольорах клубу та піро. Не зважаючи на пропущений гол, гравці та команда виклались на повну, чого вже давно не було в Едені. Також в кінці «подяку» зарядив гравець Славії, що ще більше надихнуло сектор. Щодо сектору Спарти, то він нараховував 1500 чоловік. Після пропущеного голу «червоних» практично не було чути. Оживив сектор Спарти після голу, коли рахунок став 1:1. Нічого особливого ультрас не підготували, і запам’ятались лише виламаними сидіннями на секторі та невеликою кількістю піро.

Cектори Славії



Cектор Спарти