Динамо - Чорноморець 3:1 (01.04.2012) Прем’єр-ліга. Тур 25
02 квітня 2012
Черговий матч на НСК "Олімпійський" припав на заклятого суперника з Одеси. Вже котрий рік "моряки" приїжджають чи то малою кількістю чи то автобусами під матч, тому розраховувати на якісь трабли в місті не доводилось. Але деяким киянам настільки захотілось нюхнути запаху паленої рози, що вони мотнулись за трофеями до Одеси тиждень тому...

Стадіон готується до Євро широкими кроками, вже не було тисняви на входах, вже досить швидко працівники стадіону справляються з оглядом вболівальників і продажем продуктів харчування. Все робиться для вболівальника, на "Динамо" відношення було кардинально інше. Досить незвично спостерігати, як при розвісі банерів стюарди підбігають допомогти, чи, помітивши розу Чорноморця у когось з киян, приносять відро з піском і ставлять біля цієї людини.

Ультрас-трибуна киян росте неймовірними темпами, якщо на минулому матч було два сектори битком, то зараз секторів було вже повних три і половинка сектору активно фанатіючої кузьми на другому ярусі. Такі темпи не можуть не лякати, адже відсоток адекватних людей з кожним матчем все менше. Для організації трибуни вперше було використано мікрофон і колонки, різнобоїв між зарядами було значно менше, але звук все одно дуже сильно залишає бажати кращого. Візуальне оформлення сектору вже звично складалось з розтяжок, кількість яких збільшується з кожним матчем. В кінці матчу розтяжки знову перетворились на прапори.

Що стосується гостей з Одеси - їх приїхало близько двох сотень чоловік, дуже багато зарядів проти киян. Крім банерної лінії і великого прапору під рудий дим було продемонстровано банер з написом "Фаер - это выплеск эмоций, это огонь, это волшебство!" (фраза з фільму "Останній аргумент", яку кияни використовують на своїх стікерах). Скоріш за все банер мав якось підколоти киян, які в цьому матчі відмовились від піротехніки аби зробити перерву після піротехнічних шоу на двох останніх домашках.

Cектори Динамо



Cектор Чорноморця