Кривбас - Арсенал 0:2 (10.05.2012) Прем’єр-ліга. Тур 30
15 травня 2012
До останньої гри криворізькі ультрас підійшли з усією серйозністю. Було підготовлено два банери. Один був присвячений міліцейському свавіллю у Донецьку. Таким чином, Кривий Ріг приєднався до всеукраїнської акції солідарності з постраждалими фанатами «Дніпра». Інший банер - «ВІДДАНІ НАЗАВЖДИ» був вивішений у перерві і провисів весь другий тайм. На 85 хвилині були запалені файери, стробоскопи, пару димів та десяток петард. Дим від цієї солянки огорнув поле. Вийшло щось неймовірне та заворожуюче…

Після фінального свистка один з гравців «Кривбасу», Джаба Канкава, підійшов до ультрас-сектору та кинув свою футболку. Але футболку жбурнули назад на бігову доріжку. Це розлютило грузина, відбулася словесна перепалка, у якій гравець обматюкав сектор, показував жест, який на загниваючому Заході називають «фак». В свою чергу, деякі з ультрас згадали етнічне походження Канкави. Після цього біля сектору залишились Лисицький та Костишин. Розмова відбулася напружена, але було видно, що цим двом хлопцям, як кажуть, «болить за команду». За що сектор їм і подякував.

Шиза вийшла на п’ятірку, адже на стадіоні було лише 970 чоловік, які не заглушали стадіон п’яними криками та дебільними дудками. Прекрасно вийшли переклички з центральним сектором.

Cектор Кривбаса