Ворскла - Динамо 1:0 (18.08.2012) Прем’єр-ліга. Тур 6
21 серпня 2012
Два роки тому, з різницею всього в кілька днів полтавська Ворскла перемогла київське Динамо з рахунком 3:1, але гірка історія нічому не навчила київських футболістів, і цього разу весь сценарій повторився практично один в один - дуже багато киян в місті, жодних ознак місцевих вболівальників до гри. Традиційний збір біля орла, і марш містом до гостьового сектору. Точніше піромарш, адже дими як запалили кияни в Корпусному саду, так вони і диміли аж до стадіону, змушуючи перехожих інстинктивно діставати з кишень свої мобілки і знімати на камери все дійство.

Цього разу до Полтави приїхала рекордна кількість біло-синіх, майже 550 чоловік. Банерна лінія на рівні, звук теж непоганий, до того ж гостей було ледь не вдвічі більше ні фанатів Ворскли на їх секторі, та й зелено-білі робили досить таки великі паузи між зарядами. Прапори киян полтавська міліція на сектор не пустила, мотивувавши це тим, що "фан-клуб погано працює з вболівальниками, тому вони палять дими і перекривають проїжджу частину", а полтавчани досить таки активно використовували зелено-білі прапорці. Банерну ж лінію господарів прикрашав величезний банер "Ворскла ультрас".

Єдиний гол матчу дуже завів місцеву публіку, до гостьового сектору почали стягуватись місцеві хулігани й хуліганята і дражнити приїжджих фанатів. Втім, це вже нікого не дивує - в Полтаві вони так роблять практично на кожен приїзд киян. Біло-сині ж на останніх хвилинах матчу запалили рештки піротехніки. Після гри в місті відбулось кілька сутичок, зокрема собака до Гребінки поїхала з розбитим склом, а досить велика кількість полтавців лишилась без своїх біло-зелених роз.

Піромарш фанатів Динамо



Cектор Ворскли



Сектор Динамо