Прем’єр-ліга. Тур 26
02 травня 2013
Вже кілька років адміністрація сайту кожен тур робить символічну відзнаку "Перформанс туру". І цього разу було неймовірно складно визначитись з вибором. З одного боку марш містом, добротний банер і піротехніка (це я про Донецьк), з іншого боку правильна ідея, яка нівелює всі нюанси при виконанні (це я про Львів). Третій же варіант для вибору - круто організоване модульне шоу, доповнене ідеєю з футболками різних кольорів. Таку тему в Україні ще не робив ніхто, кияни ризикнули... і все вийшло. Перевагу було віддано останнім саме за креатив, хоча по суті всі три шоу на рівних і дуже радує, що є з чого вибирати.

Ворскла - Таврія 2:2 (26.04.2013)      

Полтавчани повернулись на звичний для себе 22-й сектор. Непорозуміння з постійною зміною дислокації на стадіоні призвели лише зменшення кількості людей на секторі. Скільки це буде тривати поки невідомо, але мінімальна банерна лінія доводить, що конфлікт ще не завершено. З Сімферополя в будній день на виїзді 10 чоловік.

Cектор Ворскли



Фанати Таврії



Закарпаття - Арсенал 1:3 (27.04.2013)      

Сектор в Ужгороді знову ледь збирає 30 чоловік... Не так давно хтось розповсюджував чутки, що в ужгородському двіжі завелись "ліваки", втім банерна лінія вкотре яскраво демонструє, що це не так.

Cектор Закарпаття



Чорноморець - Металург М 1:1 (27.04.2013)      

Одеські фанати підготували шоу з розтяжок, що з того вийшло дивіться на фото нижче. З Маріуполя на гостьовому 8 чоловік

Фанати Чорноморця



Волинь - Металург З 0:0 (27.04.2013)      

В цьому матчі запоріжці вже де-юре покинули Прем’єр-лігу і в наступному сезоні їх чекають Охтирка, Краматорськ, Армянськ та інші ніштяки.

Фанати Волині



Сектор запорізького Металурга



Динамо - Дніпро 2:0 (27.04.2013)      

День видався насиченим на події для фанатів столичного клубу. Вранці було зіграно кілька товариських ігор з фанатами Дніпра, потім відбулась акція в підтримку родини Павліченків. В парку Шевченка зібралось більше тисячі небайдужих, які пройшли маршем до прокуратури. Після цього перед стадіоном відбувся збір речей для дитячих будинків. А далі був матч - на розминці фанати поздоровили з 30-річчям Олега Гусєва, зробивши текстівку з привітанням та подарувавши свій стаф. На вихід команд було організовано модульне шоу, а весь перший тайм сектор був поділений на три смуги за допомогою футболок різного кольору. В другому таймі біло-сині розтягнули текстівку в підтримку фанатів Полонії (Варшава), у яких на секторі зараз триває конфлікт між лівими та правими. Написи такого ж змісту було зроблено у Варшаві за кілька днів до гри. На додачу слід сказати, що звук в цьому матчі у киян був просто чудовим.

З Дніпропетровська прибула чимала кількість вболівальників Дніпра, які досить великим складом приєднались до акції на підтримку Павліченків, також весь матч вібувались переклички між фанатами обох клубів. Колись читав таку думку, що Дніпро - єдиний клуб Прем’єр-ліги, де на секторі ніколи не висів червоно-чорний прапор. Відтепер цю думку можна спокійно спростувати...

Cектори Динамо



Cектор Дніпра



Шахтар - Металіст 1:1 (28.04.2013) Прем’єр-ліга. Тур 26      

Нічиєї було достатньо Шахтарю щоб оформити чемпіонський титул і по завершенні матчу помаранчево-чорні восьмий раз у своїй історії стали чемпіонами України. А перед грою був марш донеччан містом і антисистемна берізка на газоні перед стадіоном. На вихід команд був банер з написом "Кроты", а також піро після голу і після матчу, коли гравці підійшли до трибуни. З Харкова на секторі майже дві тисячі чоловік, більшість яких знову організована клубом.

Фанати Шахтаря



Фанати Металіста



Карпати - Зоря 2:0 (28.04.2013)      

В день матчу у Львові проходив Марш величі духу, присвячений 70-річчю створення дивізії СС Галичина. На матчі фани Карпат підготували перформанс на цю ж тематику і використали реквізити з тієї ходи - емблеми дивізії, прикріплені на палиці. По центру сектора було розгорнуто велику емблему дивізії, сектор оформлено знизу та зверху жовто-синьою тканиною, а на паркані висів красномовний напис "70 років дивізії. Герої не забуті!". З Луганська трохи більше 30 чоловік...

Фанати Карпат



Сектор Зорі



Кривбас - Металург Д 1:1 (28.04.2013)      

"Мы рвем горло, вы рвете врага!" - такий напис висів на паркані перед сектором криворіжців в першому таймі. Втім порвати донецьких футболістів Кривбасу не вдалось. 37 чоловік було помічено на гостьовому секторі.

Фанати Кривбасу



Фанати Металургу