Прем’єр-ліга. Тур 1
18 липня 2013
Перший тур чемпіонату України не був багатим на події, сезон відпусток дає про себе знати. Втім, фанати Сімферополя та Севастополя підготували невеликі шоу на своїх секторах. Також темою туру для обговорення стали сутички фанатів Чорноморця із севастопольцями. Дивіться огляд туру на сторінках нашого сайту.

Таврія - Зоря 0:2 (12.07.2013)

Обидва сектори Таврії підготували перф на гру - 5-й сектор зробив текстовку грецькою мовою для нового тренера команди, Сектор 9 вирішив підготувати банер з Бульдогом та написом "Сектор 9 Симферополь". Крім того, банер підсвітили піротехнікою. На гостьовому секторі близько 30 чоловік, з них кілька фанатів Кривбасу.

Cектори Таврії



Cектор Зорі



Металург З - Металург М 0:1 (13.07.2013)

"Второго шанса не будет" - звернення запорізьких фанатів до гравців своєї команди. Всі пам’ятають, яким чином Металург залишився у Прем’єр-лізі... Втім, гравці розпочали чемпіонат з поразки. На секторі гостей близько 40 чоловік з Маріуполя, банерна лінія виглядає чудово.

Cектор запорожців



Cектор маріупольців



Дніпро - Арсенал 3:0 (13.07.2013)

Сектор Дніпра був заповнений лише наполовину. Виною тому, мабуть, літня пора. Поряд з величезним банером "Только Днепр!" висіла текстівка "Бойко и Политыло, здесь вам не рады!". Ці гравці перейшли цього літа в Дніпро із Кривбаса та Чорноморця відповідно. Ще одна текстовка на секторі Дніпра звучала так: "Живем чтобы сражаться, сражаемся чтобы побеждать!"

Сектор Дніпра



Карпати - Ворскла 0:2 (14.07.2013

На секторі Карпат також не було аншлагу, та і якихось перформансів леви не готували, лише вже звичні нашому оку розтяжки знову прикрашали сектор. З Полтави підтримати команду приїхало 5 чоловік...

Фанати Карпат



Сектор Ворскли



Шахтар - Закарпаття 2:0 (14.07.2013)

Наприкінці минулого чемпіонату фанати Закарпаття писали, що вони припиняють підтримку ФК Говерла, але вже на першому виїзді в Донецьку на гостьовому секторі були присутні троє фанатів з Ужгорода, ще й з банером. Отже бойкот відміняється... На секторі Шахтаря (на вишці) було помічено новий банер, також донеччани активно використовували прапори та розтяжки.

Cектор Шахтаря



Cектор Закарпаття



Динамо - Волинь 1:1 (14.07.2013)

Київські фанати також не готували яскравих шоу на перший матч сезону, шиза стала дуже агресивною наприкінці матчу, коли гравці команди весь час знаходились у штрафній суперника, але вирвати перемогу так і не змогли... Близько 65 чоловік з Луцька на гостьовому секторі.

Сектори Динамо



Фанати Волині



Севастополь - Чорноморець 1:1 (14.07.2013)

Приїзд одеситів до Севастополя - найцікавіша подія туру. Одесити поводили себе в місті досить нахабно, знімаючи рози з кузьми, перед стадіоном сталась сутичка з місцевими фанатами. А вже на стадіоні кузьма почала закидувати гостьовий сектор сторонніми предметами, гості відповіли шквалом сидінь, і в сутичку втрутились правоохоронці. На своєму секторі севастопольці підсвітили текстівку "За Севастополь!", а також продемонстрували напис "С поля битвы нужно возвращаться или с головой врага, или без своей головы!". Весь сектор Севастополя на білому...

Cектор Севастополя



Cектор Чорноморця



Металіст - Металург Д 1:0 (15.07.2013)

Фанати Металіста на Південній трибуні підготували Аргентина-шоу - багато конфетті вмить здійнялось над трибуною, а вслід за ним було шоу з прапорців жовто-синього кольору... Також слід відзначити чудову банерну лінію, до якої було додано банер фанатів Кривбасу. З Донецька підтримати свою команду приїхало 14 чоловік.

Cектор Металіста