Прем’єр-ліга. Тур 9
18 вересня 2013
У дев’ятому турі Прем’єр-ліги України всім уболівальникам запам’ятався матч у Львові, де з рахунком 3:2 перемогли господарі поля. Львів’яни зробили великий банер, текстовку та багато розтяжок. Але центральним матчем туру, звичайно ж, була гра в Харкові, величезна кількість піротехніки від фанатів Металіста, як на Південній трибуні, так і на Північній.

Карпати - Шахтар 3:2 (13.09.2013)

На початку матчу на секторі львів’ян вивісили текстовку з гаслом господарів "Наше життя – Карпати Львів!". Також під час матчу ультраc Карпат підняли модулі, одночасно було розтягнуто банер із зображенням гербів клубу та міста. Разом з цим було запалено декілька фаєрів. Вже звично бачити на секторі левів силу силенну розтяжок. Атмосфера на секторі просто неймовірна, адже такого результату від гравців мало хто очікував. Щодо гостей, то їх було небагато, близько 60 чоловік.

Фанати Карпат



Сектор Шахтаря



Металург З - Чорноморець 0:1 (13.09.2013)

Нічого, окрім звукової підтримки, з боку господарів на цьому матчі помічено не було. Одесити запалили декілька фаєрів після першого та єдиного забитого м’яча у ворота Металурга. Гостей з Одеси приїхало приблизно 50 чоловік.

Cектор Металурга



Cектор одеситів



Металург М - Зоря 1:0 (14.09.2013)

На виїзд до Маріуполя приїхало близько 40 фанатів Зорі. На початку матчу вони вивісили банер, присвячений пам’яті Максима Білого, вихованця футбольної школи Зорі, який помер 14 вересня після довгої і тривалої хвороби. Разом з командою фанати провели Максима в останню путь.

Маріупольці



Сектор Зорі



Ворскла - Севастополь 2:2 (14.09.2013)

Перед матчем хлопці з Полтави пройшлись маршем, спаливши трохи піро. На початку матчу було розтягнуто текстовку з вимогою українізації офіційного сайту клубу. На секторі під дощем полтавчани підтримували команду лише зарядами. Гостей із Севастополя приїхало небагато, вони не вивішували жодних банерів, для ультрас Севастополя, як і раніше, вхід на гостьовий сектор заборонено.

Фанати Ворскли



Сектор Севастополя



Металург Д - Закарпаття 4:2 (15.09.2013)

Про сектор донеччан можна судити лише по одному фото... З Ужгорода гостей не було.

Сектор Металурга



Дніпро - Таврія 1:0 (15.09.2013)

Напівпорожній стадіон в Дніпропетровську, напівпорожній ультрас-сектор. Але попри це, сильна звукова підтримка дніпрян і чергова перемога команди. Гостей із Сімферополя близько 60 чоловік.

Дніпряни



Гості з Сімферополя



Металіст - Динамо 3:0 (15.09.2013)

Для фанатів Динамо поїздка в Харків стала справжнім крижаним душем, так погано команда ще не грала... Клуб організував модульне шоу, фанати ж палили піро протягом всього матчу. Величезну текстовку "Металист родной, мы навсегда с тобой, ты наша жизнь – а мы голос твой" на Півдні підсвічували і вроцлавами, і фаєрами. Північна трибуна також палила дай Боже. Гостей із Києва приїхало трохи більше 500 чоловік, але деякі так і не змогли потрапити на стадіон після "танців" в місті. Харківський клуб влаштував незвично жорсткі правила потрапляння на свій стадіон, у порівнянні з попередніми виїздами. За запалений дим стюарди ломанулись углиб сектора, і один із них почав бризкати з вогнегасника людям в обличчя. Після цього почався заміс, але все швидко заспокоїлось...

Cектор Металіста



Cектор киян