Потрібна допомога фанатам Севастополя
21 листопада 2013
Після матчу з Дніпром, на якому фанати Севастополя провели акцію протесту у відповідь на дії керівництва клубу, коли закидали поле фаєрами та сидіннями, на всіх наступних домашніх іграх сектор залишався порожнім. Фанати мали можливість підтримувати свою команду лише на виїзних іграх. Зараз хлопців постійно викликають до міліції та проводять арешти тих, хто був на цій грі. Їм інкримінують 296 ст. частину 2 КК України (до 4 років в’язниці). Правоохоронці постійно знущаються, погрожують затриманим та сподіваються вибити з них інформацію про інших. Зараз невідомо, скільки ще буде затримано людей. Дуже потрібна ваша допомога з грошима, щоб найняти адвокатів для всіх затриманих. Не залишайтесь осторонь, кожен з нас може опинитись в такому положенні.



Заява ультрас Севастополя:

Це звернення до всіх жителів міста Севастополя, до любителів і нелюбителів футболу, до ультрас і до "кузьмичів " . Вже майже 3 місяці минуло з усім відомого матчу Севастополь - Дніпро, де відбулися відомі події. Багато вже було сказано після всього цього, багато статей написано і передач знято, у кожного могла скластися своя особисту думку, як ставитися до події. Ми не буде в черговий раз з'ясовувати, хто правий, хто винен. Перейдемо відразу до того, який оборот все це прийняло зараз. Весь цей час спілкування ультрас з клубом і слідство в органах внутрішніх справ йшли паралельно, до останнього ми сподівалися, що клуб і тиск з боку міліції - це не пов'язані між собою речі. У клубі постійно йшли пропозиції про те, що треба почати все з чистого аркуша, були певні домовленості і діалог. Були слова, що покарання буде, але воно буде адекватне, в рамках встановленого законодавства і що в клубі ніхто не хоче ламати життя своїм же вболівальникам. Але ось тиск з боку правоохоронних органів посилюється, не одна і не дві людини стають не просто свідками, а чекають пред'явлення звинувачень. Все це відбувається при жорсткому порушенні законодавства, підставах, тиску, залякуванні. Хлопцям обіцяють реальні терміни. І у всьому цьому замішаний клуб Севастополь, який має боротися за своїх уболівальників, а не намагатися відправити їх на лаву підсудних. Підставні стюарди пізнають людей нібито винних, керівництво клубу всіляко сприяє тому , щоб хлопці були покарані, як справжні кримінальники, деякі адвокати навіть відмовляються брати ці справи, всім зрозуміло з яких причин.

Тому ми хочемо заявити, що ми всіляко припиняємо спілкування з керівництвом клубу, ігноруємо матчі і будемо продовжувати боротьбу, щоб ФК Севастополь знову став нашою рідною командою, а не іграшкою донецьких бандитів. Закликаємо всіх підтримати нас, якщо вам дорогий севастопольський футбол .

Просимо допомогти всіх не байдужих, гроші можна перевести на цю картку Приват-Банку: 5168 7553 1505 2130 - Кузнєцов