Українські клуби в єврокубках. Ліга Європи. 1/16 фіналу
01 березня 2014
У ці тяжкі для України часи єврокубкові матчі все ж таки були проведені. Через події у Києві довго стояло питання про проведення домашнього матчу Динамо з Валенсією, в останній день місце проведення гри перенесли на Кіпр. Ультрас всіх клубів виступали проти того режиму, який вбивав десятки невинних людей. Українські фанати продемонстрували свою позицію та відношення до режиму на матчах своїх команд.

Вікторія - Шахтар 1:1 (20.02.2014)

Незважаючи ні на що, команда з Донецька не залишилась без підтримки в Чехії.

Сектор Шахтаря



Дніпро - Тоттенхем 1:0 (20.02.2014)

Фанати Дніпра провели акцію протесту, проігнорувавши цей матч. "Ми вважаємо, що в день жалоби, та й взагалі в той час, коли в протистояннях на вулицях між нашими співвітчизниками і бандформуваннями у влади гинуть люди, немає місця розважальним заходам" - було сказано в заяві дніпрян. Цікавий факт: за порядком на стадіоні слідкували представники фанатського руху Дніпра в формі стюардів, адже "правоохоронці" в цей час були зайняті більш важливими на їх думку справами.

Сектор Дніпра



Динамо - Валенсія 0:2 (20.02.2014)

Незважаючи на зміну місця проведення матчу, кияни не залишились без підтримки. З двіжу Динамо до Кіпру встигло вилетіти всього дві людини, була також підтримка з боку місцевої діаспори та людей, яких привіз із собою клуб чартерним рейсом.

Сектор Динамо



Чорноморець - Ліон 0:0 (20.02.2014)

На цьому матчі одесити співали Гімн, виступали проти режиму януковича та зробили банер з найкращими побажаннями зеку. Буквально через день він втік з країни. На початку матчу було розгорнуто величезний банер із зображенням гербів Чорноморця і Одеси, а також створено зображення прапора Одеси за допомогою прапорців. Крім того, одесити також за допомогою прапорців утворили державний жовто-блакитний прапор.

Ультрас Одеси



Валенсія - Динамо 0:0 (27.02.2014)

Більше 50 людей з двіжу та більше сотні на гостьовому секторі загалом. Перед грою відбулась невелика сутичка з міліцією, і двоє киян не потрапили на стадіон. На матчі було розгорнуто банер з написом "Glory to heroes of Maydan" (Слава Героям Майдану!). Загалом, на секторі досить спокійна атмосфера.

Сектор Динамо



Шахтар - Вікторія 1:2 (27.02.2014)

Фанати Шахтаря присвятили цей матч воїнам Небесної сотні. "Вони померли за Україну!" - такий текст було зображено на банері донеччан. На початку матчу було організовано хвилину мовчання, але її зірвали місцеві неадеквати, вигукуючи "Беркут! Беркут!". Також вони освистали виконання Гімну України у виконанні донецьких ультрас...

Сектор Шахтаря



Тоттенхем - Дніпро 3:1 (27.02.2014)

Фанати Дніпра за допомогою української діаспори в Англії влаштували потужну підтримку своєму клубу на виїзній грі. Дніпряни, само собою, також вибрались на гру.

Сектор Дніпра



Ліон - Чорноморець 1:0 (27.02.2014)

Більше 20 чоловік підтримали одеситів на гостьовому секторі в Ліоні.

Сектор Чорноморця