Прем’єр-ліга. Тур 21
18 березня 2014
Ось і розпочалася друга половина сезону 2013/2014. У ці важкі часи для українського народу спільний ворог та прагнення до незалежності об’єднали всіх футбольних фанатів, як ніколи раніше. Не дивлячись на міжклубні війни, фанати українських клубів показали всім, що вони ніколи не залишать один одного без підтримки та допомоги у такі скрутні часи... Майже всі перфоманси та банери на секторах були присвячені загиблим героям та подіям в Криму. Також ультрас більшості футбольних клубів передали «привіт» ідіоту з Кремля.

Металург Д - Металург М 1:1 (15.03.2014)

У хлопців з Донецьку є певні проблеми з керівництвом клубу, але вони підтримують свою команду, незважаючи ні на що. Донеччани прикрасили свій сектор великою кількістю національних стягів. З Маріуполя на гру до Донецька приїхало відносно багато фанатів. Гра пройшла у загальній злагоді та без інцидентів.

Ультрас Металурга



Сектор гостей



Карпати - Волинь 0:1 (15.03.2014)

Зустріч у Львові між Карпатами та Волинянами закінчилась перемогою Волині. Львівські фанати завжди виділялися своїми перформансами та масштабними банерами, цього разу вони підготували великий банер на честь Небесної сотні, а також висловились на підтримку кримчан. Не залишились осторонь і фанати з Луцька, вивісивши на решітці прапор ВМСУ. Родзинкою ж матчу став заряд "Кубань - це Україна" у виконанні зелених левів.

Сектор господарів



Сектор Волині



Дніпро - Севастополь 3:0 (15.03.2014)

Ця зустріч запам’ятається всім надовго. Перед матчем гості з Севастополя пройшли по місту спільним маршем разом з фанатами Дніпра, а попереду несли текстівку із пропозицією крабу відчепитись від України. Ультрас Дніпра підготували банер "Вічна пам’ять героям Небесної сотні", який прикрашав банерну лінію, багато національної символіки на секторі. Подейкують, що фанати Севастополя вирішили поки не повертатись до Криму і планують якийсь час жити в Дніпропетровську.

Спільний марш фанатів



Ультрас Дніпра



Сектор гостей



Ворскла - Зоря 1:1 (16.03.2014)

Господарі стадіону зробили текстівку з написом "Україна єдина вільна неподільна!", а також "Крим - це Україна", та разом з фанатами Зорі висловили підтримку своїм побратимам з Криму. Перед матчем луганчани закликали не їхати на цей виїзд, бо зараз важливіше знаходитись на акціях у власному місті, схоже, через це і була створена текстівка "Душой мы с вами!". Певна кількість чорно-білих таки була присутня на секторі, але значно менша, ніж зазвичай.

Ультрас Ворскли



Сектор Зорі



Металург З - Шахтар 0:3 (16.03.2014)

Донеччани разом з фанатами Металурга провели матч єдності у Запоріжжі, після якого разом пройшли до стадіону. Запоріжці зробили великий банер "Україна понад усе!" та розтягнули національні прапори. Вони також, як і інші фан-рухи, підтримали українців в Криму прапорами ВМСУ та посланням Путіна на три літери.

Спільний марш фанатів



Ультрас Металурга



Сектор Шахтаря



Металіст - Закарпаття 1:1 (16.03.2014)

Нещодавні трагічні події у Харкові та інших містах України забрали життя багатьох людей. Фанати Металіста у повному складі прийшли на гру своєї команди у чорному одязі. Модульне шоу у вигляді українського прапора та напис "Жовто-блакитні наші прапори, ми непереможні - шаблі догори!", заряди для під*рів з Кремля, прапор ВМСУ на решітці та текстівка "Герої не вмирають!". З Ужгорода двоє фанатів пробили дальній виїзд.

Ультрас Металіста



Таврія - Динамо 1:2 (16.03.2014)

Багато було суперечок щодо місця та часу проведення цього матчу, врешті решт вирішили провести гру в Києві. Не дивлячись на складні умови та випробування, фанати Таврії змогли приїхати на гру. Кияни підготували велике модульне шоу з прапором ВМСУ. Дуже символічно та гарно виглядав банер з написом «Воля України або смерть» на фоні великого жовто-блакитного та червоно-чорного прапорів. Текстівки "Крим - це Україна!" та привіт Путіну, розтяжка героям Небесної сотні, а також подяка за підтримку литовським братам... Переклички з гостьовим сектором "Сімферополь-Київ", а також зі всім стадіоном. Після гри до фанатського сектору підійшов Олександр Рибка, взяв мікрофон і попросив пробачення за свою історію з переходом до Шахтаря. Фанати пообіцяли більше його не гнобити і намагатимуться просто ігнорувати його присутність на полі.

Сектор Таврії



Сектор Динамо