Прем’єр-ліга. Тур 22. Кубок України. 1/4 фіналу
26 березня 2014
Пройшов 22 тур, пройшли матчі Кубку, і ми сподіваємось, що надалі ніщо не завадить проведенню футбольних матчів в України. Цей тур майже нічим особливим не вирізняється, проте, як і завжди, є такі матчі, які всі запам’ятовують надовго. Цей тур став справжнім випробуванням для фанатів Таврії, які доклали багато зусиль, щоб потрапити на матч своєї команди у Одесі. Пройшов ще один матч Єдності між вболівальниками Карпат та Говерли. На самому матчі львів’яни показали всім, що не згасне ніколи вогонь нашої свободи на нашій землі. Відзначились також фанати Ворскли, які подолали 750 км, аби підтримати команду на виїзді.

Шахтар - Дніпро 0:2 (22.03.2014)

Фанатів Шахтаря на трибуні менше, ніж зазвичай, проте це не завадило господарям якісно підтримати свою команду. Вони підготували банер, присвячений нинішнім подіям в Україні зі словами: «Одна, єдина, соборна Україна». Також замість традиційного прапору із зображенням емблеми клубу, на вишці майорів стяг ВМСУ. Дніпряни на своєму пабліку закликали ігнорувати матч в Донецьку з міркувань безпеки, але команда не залишилась без підтримки в такій грі.

Ультрас Шахтаря



Сектор Дніпра



Чорноморець - Таврія 0:0 (22.03.2014)

Почати варто з непростої історії хлопців та дівчат із Сімферополя, які незважаючи на тяжкі часи, а особливо для них, відправились підтримати свою команду до Одеси. Всього на виїзд поїхало близько 25 людей. Зрозуміла річ, що виїхати з першого разу їм не вдалося, адже у Криму стоїть декілька постів російських та українських військових. Почекавши декілька годин, вони все ж таки змогли виїхати за межі Криму, а після матчу повернулись цілими додому. Господарі поля дуже дружньо зустріли фанатів Таврії, протягом матчу лунали переклички: «Слава Україні» - «Героям Слава» та інші патріотичні гасла. Також одесити зробили декілька банерів, присвячених подіям в Україні, і дуже щиро побажали міцного здоров’я головному тренеру свого клубу.

Сектор господарів



Фанати Таврії



Динамо - Металург З 4:0 (22.03.2014)

Нічим не примітний матч для киян, хохли підготували лише текстівку для прапорщика Кокуріна, якого вбили московські свині. На банерній лінії знову висів довжележний текст "Воля України або смерть!". Ті незначні 15 тисяч глядачів, які відвідують матчі Динамо, вже всі разом виконують такі заряди, як "Слава Україні - Героям слава!", "Хто не скаче - той москаль!" і "Путін тридварас". Також кияни влаштовували перекличку "Запоріжжя - Київ" з фанатами команди гостей. Приїхало запоріжців небагато, але шизіли на повну.

Сектор Динамо



Сектор гостей



Зоря - Металург Д 0:4 (23.03.2014)

На секторі Зорі майоріла сила силенна державних прапорів. Чи були на матчі фанати Металурга, наразі невідомо.

Сектор господарів



Волинь - Ворскла 0:0 (23.03.2014)

Якщо графіті з кулею в лобі допомогли вигнати Яника з України, то може і з Путіним спрацює - подумали фанати Волині і створили розтяжку з написом "Хутін - Пуй!". 8 чоловік приїхали з Полтави підтримати свою команду.

Сектор Волині



Ультрас Ворскли



Закарпаття - Карпати 1:0 (23.03.2014)

Зазвичай матчі цих команд в Ужгороді супроводжуються масовими безладами, сутичками з міліцією і нищенням майна стадіону. Але тільки не сьогодні. Перед грою пройшов фанатський марш єдності, а на самій грі гості дуже неслабо запалили. Закарпатці ж підготували текстівки в підтримку кримських фанатів, а також створили банер "Слава нації, смерть ворогам!" із зображенням кулака, що душить кацапську двоголову курку.

Сектор господарів



Ультрас Карпат



Десна - Шахтар 0:2 (26.03.2014)

На цьому матчі на секторі Десни були присутні вболівальники Динамо, які не змогли поїхати до Харкова. Господарям вдалося зібрати в себе на секторі рекордну кількість фанатів, які підтримували свою команду з неабиякою віддачею. Важливим фактором стало те, що це був перший матч Десни у цьому році, а вже скоро почнеться друга половина сезону для команд першої ліги. Банер пам’яті для Сашка Музичка, банер "Воїнам слава" і послання для Путіна геть без цензури... Гостей приїхало не дуже багато, проте кількість не вплинула як на якість, так і на результат. Перемога за Шахтарем. А після гри - фото на згадку фанатів обох команд.

Сектор господарів



Ультрас Шахтаря



Тернопіль - Чорноморець 0:1 (26.03.2014)

Перед матчем фанати обох команд пройшли спільним маршем до стадіону, скандуючи націоналістичні гасла та передаючи привіт Путіну. Так-так, фанати ФК Тернопіль існують, і їх назбиралось майже на цілий сектор. З Одеси до Тернополя прибуло всього кілька вболівальників, вони подолали відстань більше 650 км, до того ж гра проходила увечері в середу. Під час матчу фанати разом зі звичайними глядачами перекрикувались гаслами на кшталт «Слава Україні – Героям Слава», отож атмосфера була дуже дружня. В результаті складної боротьби перемогу вирвали одесити з рахунком 1:0.

Ультрас Тернопіля



Ультрас Чорноморця



Металіст - Динамо 2:3 (26.03.2014)

Перемир’я між клубами триває, не стала винятком і ця зустріч між Динамо та Металістом. Фанати разом співали гімн України та перекрикувались один з одними націоналістичними та патріотичними гаслами, а також передавали привіт президенту сусідньої держави. "Від Сяну до Дону братерство, єдність, соборність!" - такий текст прикрашав харківський стадіон. Хлопці на Південній трибуні використовували безліч прапорів та розтяжок. На Півночі розгорнули банер в підтримку цілісності України. Кияни ж святкували голи піротехнікою. Також на решітці висіло привітання з Днем народження братів-близнюків, один з яких сильно постраждав на Майдані, і зараз вони знаходяться на лікуванні за кордоном.

Ультрас Металіста



Сектор гостей



Дніпро Ч - Нива Т 1:1 (26.03.2014)

"Свічка пам’яті не згасне ніколи" - такий текст розгорнули фанати в Черкасах. А матч закінчився масовим забігом на поле, адже черкаська друголігова команда перемогла в серії пенальті суперника вищого за класом і вийшла до півфіналу Кубка України.

Черкащани