Прем’єр-ліга. Тур 23
30 березня 2014
Дуже яскравим, а часом і незвичайним виявився 23 тур української Прем’єр-ліги. Два масштабні марші в один день, проходили у Харкові та Дніпропетровську. Вболівальники Капати викрикували «Севастополь», а також разом з гостями співали гімн. Надзвичайні люди, у незвичайні часи, саме так можна сказати про фанатів Таврії та Севастополя, котрим зараз дуже не легко. Загалом, всі матчі цього туру були по своєму цікавими та захоплюючими. Можна з повною впевненістю заявити, що без фанатів футбол не був би таким цікавим, яким він є зараз.

Металург З - Таврія 1:0 (28.03.2014)

Перша гра туру в Запоріжжі видалась дуже вдалою для господарів стадіону. Металург виборов перемогу з рахунком 1:0. Фанати розтягнули на секторі величезний український стяг, а протягом усієї гри на секторі майоріли трохи менші, проте не менш яскраві українські прапори. Гостей приїхало небагато, близько 45 людей. Зважаючи на ті події, що зараз відбуваються безпосередньо у Криму, фанати Таврії взагалі герої, що змогли відвідати цей матч. Також варто згадати поєдинок між фанатами обох команд вранці цього ж дня.

Сектор господарів



Ультрас Таврії



Металург Д - Волинь 1:3 (29.03.2014)

1125 км. Подолавши таку відстань, п’ятеро хлопців з Луцька приїхали на матч своєї команди до Донецька. Мабуть, надовго їм запам’ятається ця гра, не тільки через такий далекий виїзд, а і через те, що їх команда впевнено перемогла з рахунком 3:1. Господарів було не дуже багато, проте не кількість, а якість має значення у підтримці своєї команди.

Сектор господарів



Ультрас Волині



Карпати - Севастополь 2:0 (29.03.2014)

Під час матчу фанати Карпат скандували «Путін підер…с!». Гостей же із Севастополя приїхало півтора десятки. Але згодом, на 70-й хвилині, коли гості із Севастополя почали співати Гімн України, фанати Карпат усім сектором приєдналися, побігли на гостьовий сектор, побраталися з ними та почали разом підтримувати севастопольську команду. Зворушливо до сліз, чорт забирай...

Ультрас Карпат



Сектор гостей



Ворскла - Закарпаття 3:1 (29.03.2014)

На матчі сектор зібрав близько двох сотень людей, що значно менше, ніж на матчі із «Зорею». Було зібрано кошти на прапори ЗСУ та ВМСУ, котрі мають з’явитись наступного матчу. Ворскляни перемогли, чим порадували усіх вболівальників, котрі чекали цієї перемоги довгі сім матчів. На центральних трибунах знову було розтягнуто текстівку "За українську версію сайту", аби нагадати прес-службі, що українську версію сайту обіцяли ще восени, але віз й нині тут... Гостей з Ужгороду помічено не було.

Сектор Ворскли



Дніпро - Динамо 2:0 (30.03.2014)

Матчу Динамо та Дніпра передував марш фанатів обох клубів. Приєднатись до нього вирішили не тільки вболівальники, а й просто патріотично налаштовані жителі Дніпропетровська. Люду зібралось чимало. Розпочиналась хода з площі Героїв Майдану, а закінчилась вже біля стадіону. Протягом всього маршруту з балконів визирали місцеві жителі й усіляко показували, що вони підтримують дане дійство.

Спільний марш



На стадіоні сектор дніпрян виглядав дуже яскраво завдяки великим і малим прапорам. Ще рік тому побачити на секторі Дніпра червоно-чорний прапор було практично нереально, зараз же їх десятки. Та і переклички "Слава Україні - Героям слава!" виконує весь дніпропетровський стадіон. Родзинкою ж матчу стало виконання сектором хіта Ляпіса з трансляцією кадрів київського протистояння на табло стадіону. У киян же після фінального свистка настрій було трохи зіпсовано. Мало того, що Динамо впевнено програло, так ще й Олег Гусєв зазнав жахливої травми. Ультрас Дніпра



Сектор Динамо



Металіст - Шахтар 2:4 (30.03.2014)

Перед матчем фанати обох клубів під банером "Единая страна" пройшлись маршем вулицями міста, скандуючи різні патріотичні гасла. Співали гімн та передавали привіт Путіну. Цей привіт вже став хітом Інтернету. Послухати і скачати на рінгтон можна ТУТ. На самому матчі атмосфера була більш ніж дружня, лунав Гімн, майоріли національні прапори та слова підтримки один одного.

Спільний марш



Ультрас Металіста



Сектор гостей



Металург М - Чорноморець 3:1 (30.03.2014)

Єдиний матч, який язик не повернеться назвати цікавим. Правоохоронці намагаються повісити деякі провокації в місті на маріупольських фанатів, тому з міркувань власної безпеки вони вирішили проігнорувати матч. Сектор господарів був порожнім. Гостей же з Одеси приїхало три людини...

Сектор Металурга



Фанати Чорноморця