Прем’єр-ліга. Тур 30
20 травня 2014
Останній звіт цього сезону буде складатись з огляду лише п’яти поєдинків. Запоріжці цей тур пропускали через банкрутство Арсеналу, Говерла відмовилась їхати до Севастополя, і їй зарахували технічну поразку, а на матчі Таврії та Іллічівця подій на трибунах не спостерігалось. Дніпро завоював заслужене срібло, і святкували цю подію всім містом, а тим часом одразу три поєдинки відбулись в столиці України.

Дніпро - Металург Д 3:1 (18.05.2014)

Дніпро здобуває путівку до Ліги Чемпіонів, і весь стадіон вибігає на поле після фінального свистка качати своїх футболістів. А перед цим була вогняна шиза, багато піротехніки і текстівок різного змісту. Зокрема, і подяка тренеру за найкращий для Дніпра в чемпіонатах України сезон.

Фанати Дніпра



Шахтар - Волинь 2:0 (18.05.2014)

Через події в Донецькій області, в яких частково винен і президент Шахтаря, команда змушена грати вже третій матч в Черкасах. Підтримати приїхало не так і багато фанатів. Виїзд за Волинь пробили п’ятеро ультрас з Луцька.

Фанати Шахтаря



Металіст - Ворскла 1:0 (18.05.2014)

До останнього моменту вирішувалось питання, чи пустять на цей матч глядачів. Врешті, було прийнято позитивне рішення, і фанати обох команд змогли подивитись гру. Номінальні господарі вибрали собі для підтримки команди звичний для них гостьовий сектор. Полтавчани ж розташувались на 20-му секторі стадіону ім. В.В. Лобановського. Зелено-білі непогано запалили, як для такої кількості людей, а після гри відбувся забіг на поле...

Фанати Металіста



Фанати Ворскли



Чорноморець - Карпати 0:0 (18.05.2014)

І знову забіг на поле після гри та багато піро. Цього разу у виконанні фанатів Карпат на Оболонь Арені. На жаль, поки не маємо достатньої кількості фото з цього матчу...

Фанати Карпат



Фанати Черноморця



Динамо - Зоря 3:1 (18.05.2014)

До сектору Динамо принесли Кубок України і поставили його перед лицьовим банером. Таким чином, команда вирішила показати, що ультрас Динамо зробили великий внесок у здобуття цього трофею. Весняне сонце настільки сильно припікало, що вболівати в футболках було нереально, і фанати стали по торсу. Також слід відзначити велику кількість слемів протягом матчу і багато зарядів про Вована. З Луганська ж приїхало трохи більше 30 чоловік підтримати рідну команду.

Фанати Динамо



Фанати Зорі



А після гри відбулась досить незвична акція - фанати шести клубів, які грали в Києві (Динамо, Зоря, Металіст, Ворскла, Чорноморець, Карпати), зібрались на Пішохідному мосту, аби показати свою єдність. Також на міст прийшли й ультрас інших клубів - Дніпра, Шахтаря, Таврії, Оболоні, ЦСКА, Нафкома, Десни, і всі разом запалили піро. Та запалили так, що аж машини на проїжджій частині зупинялись, аби сфотографувати це дійство.