Прем’єр-ліга. Тур 2
05 серпня 2014
Другий тур був не дуже яскравим на перформанси. Всі прекрасно розуміють, що зараз не до них. Вперше відбувся спільний марш фанатів Динамо та Металіста. Також вперше пройшли спільною ходою дніпряни та волиняни. Деякі матчі пройшли на траурній ноті - занадто багато смертей сталось останнім часом, як серед фанатів, так і серед футбольних функціонерів.

Ворскла - Шахтар 1:2 (01.08.2014)

Відкривала другий тур чемпіонату гра в Полтаві, де 1-го серпня Ворскла зустрічалась із донецьким Шахтарем. Матч проходив спокійно, навіть трохи у важкій атмосфері скорботи. Фанати господарів вивісили текстовку, присвячену Олегу Бабаєву і загиблим братам під час військових дій, а також усім, хто зараз знаходиться на фронті. У другому таймі в бік фанатів почали звучати образливі слова, швидше за все, від ватників, які виїхали з Донеччини. Фанати не змусили себе чекати і через кілька хвилин вже виховували непроханих гостей. Втручання добровольців зупинило колотнечу, і всі повернулися на свої місця. На матч приїхало приблизно 60 фанатів Шахтаря, які наприкінці гри, відзначаючи свою перемогу, підсвітили текстівку. Більш детально ми про цей матч писали ТУТ

Сектори фанатів Ворскли



Фанати Шахтаря



Металіст - Динамо 1:2 (02.08.2014)

Наймасовіший виїзд в цьому турі на рахунку киян. Більше 300 хохлів приїхало до Харкова на гру проти Металіста. Вперше за всю історію обох рухів вони провели спільний марш. А на самій грі фанатам Металіста довелося відстоювати банер, коли працівники стадіону хотіли його відібрати, і перекрикувати колонки, які глушили заряди. Кияни на вході до стадіону також зіткнулись з недоброзичливістю ментів. Докладніше про цей матч читайте в нашому ЗВІТІ

Спільний марш



Фанати Металіста



Сектор Динамо



Волинь - Дніпро 0:1 (02.08.2014)

Перед грою фанати Волині разом з гостями з Дніпропетровська провели ще один марш Єдності. Гості в кількості 60 чоловік пробили виїзд відстанню в 850 км, господарі ж підготували дуже симпатичний банер з написом "Єдина країна". Під час маршу виконували відомі пісні про Путіна і патріотичні пісні, хто б сумнівався. Сам матч пройшов без будь-яких інцидентів. Рівень фанатів Волині помітно зростає, і з кожним матчем їх сектор виглядає все краще і краще. Також слід зазначити, що на секторах обох клубів, як і в попередньому матчі, висіли заклики до ФФУ відреагувати на ситуацію з кримськими клубами.

Спільний марш



Сектор Волині



Сектор Дніпра



Металург З - Закарпаття 2:1 (02.08.2014)

Відстань більш ніж у 1200 км була подолана трьома фанатам з Ужгорода, аби підтримати свою команду у Запоріжжі. Фанати ж господарів використовували велику кількість прапорів, що виглядало дуже і дуже добре. Під час гри фанати провели збір коштів на допомогу участникам АТО, на що відізвалось дуже багато людей на звичайних секторах.

Фанати Металурга



Сектор гостей



Олімпік - Зоря 1:0 (03.08.2014)

Луганська Зоря знову подорожує Україною. Гра проводилась в Києві, тому для фанатів обох клубів вона була, по суті, виїзна. Зорю підтримувало близько 50 фанатів, всі вони виїхали зі свого міста, поки це було можливо, і мешкають зараз в різних куточках країни. Незважаючи на ці обставини, у них навіть був величезний прапор на секторі. Фанатів Олімпіка помічено не було.

Фанати Зорі



Карпати - Металург Д 0:1 (03.08.2014)

Фанати донецького Металурга знову опинились у Львові, тиждень тому їх команда приймала тут Дніпро. І знову та сама десятка, і той же банер. На першому домашньому матчі Карпат зелені леви нагороджували хлопців, які побували на усіх матчах своєї команди, тобто пробили Золотий сезон.

Фанати Карпат



Сектор гостей



Чорноморець - Металург М 3:3 (04.08.2014)

П’ятеро фанатів Металурга приїхало до Одеси, аби підтримати свою команду. Судячи з фото, на секторі одеситів відбувся якийсь конфлікт, щоправда, деталі поки невідомі.

Фанати Чорноморця



Сектор гостей