Прем’єр-ліга. Тур 4
18 серпня 2014
До вашої уваги звіт з чергового, вже четвертого туру. Порівняно з попередніми уїкендами, ці вихідні пройшли у більш піднесеному настрої, і супорт був не таким унилим. Яскраві пірошоу та багатолюдні марші Єдності. Звичайно, ситуація в країні - "не до футболу зараз", і з кожним тижнем все більше українських фанатів відправляється на Схід боронити неньку...

Олімпік - Шахтар 0:5 (15.08.2014)

Донецьке дербі пройшло у Києві, тільки вдумайтесь в ці слова... Зважаючи на місце та час проведення матчу, а також недешеві квитки (50 грн), можна зрозуміти, чому фанатів було так мало, не кажучи вже про звичайних глядачів. Багато хто вирішив спостерігати за матчем через паркан. Розгромна перемога Шахтаря була відзначена запаленими чорними димами, що виглядало дійсно потужно. Фанатів Олімпіка помічено не було.

Сектор Шахтаря



Металург З - Дніпро 0:1 (15.08.2014)

Футбольні фанати запорізького Металурга та дніпропетровського Дніпра ще півроку тому були запеклими ворогами. Перед матчем ультрас пройшлися спільним маршем, виконуючи вже традиційні для таких подій пісні. На цей матч приїхало декілька сотень фанатів Дніпра, і гостьовий сектор був більшим за сектор господарів. Під час матчу було зібрано чимало коштів для хлопців, які зараз воюють у добровольчих батальонах.

Спільний марш

Фанати Металурга



Сектор Дніпра



Ворскла - Металург Д 2:1 (16.08.2014)

Нічим особливим ця гра у плані супорту не відзначилась, проте можна сміливо сказати, що без допомоги та підтримки своїх фанатів навряд чи Ворскла перемогла. Фанатів Металурга на стадіоні помічено не було.

Сектор Полтави



Чорноморець - Зоря 0:0 (16.08.2014)

Відвідуваність домашніх матчів одеситів залишає бажати кращого, проте у наші часи дорікати комусь у відсутності людей на секторі, як мінімум, недоречно. Не дивлячись на кількість фанатів, рівень підтримки достатньо непоганий. Підтримувати Зорю приїхало близько 20 чоловік.

Сектор господарів



Сектор Зорі



Металіст - Закарпаття 1:0 (16.08.2014)

Найвіддаленіший виїзд туру на рахунку сімох фанатів Закарпаття. Більше 1250 км проїхали вони, щоб підтримати своїх футболістів. Фанати Металіста на Південній трибуні дістали зі сховищ свої розтяжки і прапори...

Фанати Металіста



Фанати гостей



Волинь - Карпати 0:2 (17.08.2014)

Найцікавіший матч туру пройшов у Луцьку. Кращий перформанс туру знову на рахунку хлопців з Волині. Треба сказати, що останні кілька матчів рівень їх сектору приємно дивує. На початку гри було розгорнуто напис "Клуби різні - кров одна" з емблемами всіх клубів ліги. Також слід відзначити круте пірошоу у виконанні господарів. Щодо гостей, то деякі з них пробивали цей виїзд на роверах. До Луцька традиційно приїжджає велика кількість зелено-білих. Зелені леви організували своєрідний перформанс у вигляді запуску на бігові касових стрічок.

Сектор господарів



Сектор Карпат



Металург М - Динамо 1:4 (17.08.2014)

Формально Динамо грало на виїзді, але матч перенесли до Києва через нестабільну ситуацію в Маріуполі та регіоні. Маріупольці та луганчани спільними зусиллями організували сектор на 6 чоловік, в другому таймі їх підтримати прийшли кілька киян. На секторі ж Динамо стався розкол - три ОФ-контори вирішили стояти на домашніх матчах окремо від WBC. Втім, на якість супорту це сильно не вплинуло, кінцівку матчу кияни провели дуже потужно з кількома божевільними слемами.

Сектор Маріуполя



Сектори Динамо