Прем’єр-ліга. Тур 5
01 вересня 2014
Завершився останній тур цього літа, а саме 5-й тур української Прем’єр-ліги. Війна на сході набирає обертів, а тому ніякого свята на українських трибунах немає. Не до масштабних перформансів зараз, всі розуміють, що зараз кошти краще витрачати на щось більш корисне. Цього туру ми стикнулись з проблемою браку фото, тому про деякі матчі ви дізнаєтесь лише з відеоскріншотів.

Шахтар - Металург М 3:0 (29.08.2014)

З п’ятничного матчу, що проходив на стадіоні ім. Баннікова в Києві, адміністрації сайту не вдалось роздобути жодної світлини. Судячи з телетрансляції, донеччан було на секторі близько двох десятків. Маріупольських фанатів і того менше... Після матчу футболісти маріупольської команди підійшли поспілкуватись зі своїми вболівальниками, останнє місце зараз міцно утримує саме ця команда.

Сектор Металурга



Закарпаття - Олімпік 0:1 (30.08.2014)

Якщо порожній гостьовий сектор в цьому матчі був цілком очікуваним, то відсутність підтримки у команди господарів стала несподіванкою. Ужгородці бойкотують ігри рідної команди через проблеми з керівництвом. Шуфричі відчули себе царями на Закарпатті і починають виявляти претензії до червоно-чорного прапору, зарядів про Путіна, та і Гімн перед матчем їм не потрібен. Що вже казати про піротехніку... Закарпатці довго терпіти того не стали.

Порожній сектор фанатів Закарпаття



Динамо - Чорноморець 2:0 (30.08.2014)

От де завжди людно, так це на секторах ультрас Динамо. З цього матчу кияни почали активно слідкувати за контингентом на своїй трибуні, в нижні ряди більше не пускають дівчат та школярів. І результат було отримано з першої ж гри - шиза була більш ніж адська. І дуже жорстокі і травмонебезпечні слеми додавали драйву до співу. Народ вже потроху звик до другого барабану. А 21-й сектор, куди перейшли кілька ОФ-контор, на цьому матчі налічував близько 50 чоловік. Непогано оформили сектор і одесити, під час виконання Гімну на їх секторі було багато жовто-блакитних і червоно-чорних прапорів, а їх переклички з киянами вітав весь стадіон.

Фанати Динамо



Сектор одеситів



Карпати - Металург З 1:2 (31.08.2014)

Матч відбувався на Львів-Арені, яка з самого початку свого існування зарекомендувала себе як нещасливий для львівських Карпат стадіон. Можливо, саме через це господарі програли з рахунком 1:2, але грати на стадіоні Україна не дозволяв стан тамтешнього газону. Фанатів Карпат було не так і багато, але сектор виглядав файно за рахунок зелених футболок, різних прапорців та банерів перед і над сектором. Щодо гостей, то їх приїхало близько 35 чоловік. Цього матчу запорізький двіж відзначав своє 30-ліття, чому і був присвячений чудовий мальований банер на перилах. Команда зробила фанатам подарунок у вигляді перемоги і фото всім складом разом з фанатами.

Фанати Карпат



Сектор Металурга



Металург Д - Металіст 1:1 (31.08.2014)

Гра проходила у Києві, через декілька днів після гри Металіста проти Руху. Частина фанатів Металіста залишились, щоб підтримати свою команду на цьому матчі, дехто їздив додому, а потім знову повертався до столиці. Фанатів Металурга хоч було і не багато, проте краще так, ніж взагалі без підтримки.

Сектор Металурга



Фанати Металіста



Зоря - Волинь 1:2 (31.08.2014)

Фото з цього матчу знайти так і не вдалось, але підтримка була не надто вражаючою у обох команд. Гостей близько 10 чоловік, у господарів же кинулась в очі текстівка "дякуємо за європейську казку" - виступи Зорі в єврокубках були справді захоплюючими, хоч і недовгими.

Сектор Зорі



Дніпро - Ворскла 1:1 (31.08.2014)

Дуже рідко трапляється так, що футболісти тісно пов’язані зі своїми фанатами. На початку матчу гравці Дніпра вийшли на поле у футболках, на яких був зображений Саша «Дерзкий» - один з фанатів Дніпра та боєць АЗОВУ, який загинув на війні… Щодо самого матчу, то на трибуні дніпрян були присутні родичі Сашка, трибуна дніпрян була вдягнута у чорне, та перші 20 хвилин, як і гостьовий сектор, мовчала. З підтримки обох груп фанатів варто відмітити лише патріотичні переклички та декілька запалених фаєрів ворсклянами наприкінці гри.

Фанати Дніпра



Сектор Ворскли