Прем’єр-ліга. Тур 6
15 вересня 2014
Розпочалась осінь, а сезон якраз набрав обертів. На жаль, ситуація в Україні тримає населення в тривозі, тому все менше є у фанатів можливостей відвідувати не тільки виїзні ігри, але й домашні. Шостий тур пройшов, як то кажуть, на славу. Звичайно, радіти особливо нічому, проте у плані підтримки, перфомансів та виїзних кількостей, цей тур став одним з найкращих в поточному сезоні.

Олімпік - Металург Д 3:2 (13.09.2014)

Зважаючи на те, що останні три гри Металурга проходили в Києві, не дивно, що на цьому матчі команда знову не залишилась без підтримки. На донецьке дербі у Києві прибуло 10 фанатів Металурга.

Фанати Металурга



Металіст - Дніпро 2:5 (13.09.2014)

Фанати Металіста та Дніпра йдуть спільною ходою вулицями міста… Жодна людина, яка знає про стосунки між цими фанатами, і уявити собі не могла таку подію ще рік тому, але марш фанатів цих команд відбувався вже вдруге. Декілька сотень фанів та звичайних людей взяли участь у марші Єдності. До речі, всі місцеві ватніки та русофіли дуже бояться таких подій і ховаються по закутках, . Щодо самого матчу, то фанати Металіста організували, на перший погляд, просту, але в той же час, яскраву акцію. По-перше, всі люди на Північній трибуні були вдягнені у кольори клубу, а по-друге, над трибуною було запущено касові ленти та конфеті. Що стосується гостей, то більше 300 фанатів Дніпра гарно шизіли на гостьовій трибуні, а їх команда перемогла з непристойно розгромним рахунком. Наприкінці гри один з ватних кузьмичів напав на хлопця, який збирав пожертви для батальону Азов, після чого втрутились фанати, і ватнік отримав по писку.

Спільний марш



Фанати Металіста



Фанати Дніпра



Зоря - Динамо 2:2 (13.09.2014)

Три десятки фанатів проти кількох сотень на гостьовому секторі - такою була домашня гра Зорі в Запоріжжі. За таких умов зробити якісну підтримку своїй команді було вкрай складно, втім звичайні сектори вболівали явно проти столичної команди. Тим не менш, атмосферу на стадіоні задавали фанати Динамо, час від часу влаштовуючи переклички з місцевими вболівальниками. Матч видався на славу, кияни програвали, але за кілька хвилин до фінального свистка вийшли вперед. Важко й передати, як шаленів гостьовий сектор в цей момент, на емоціях було запалено кілька одиниць піро. Втім, біло-сині не втримали перемогу та пропустили на останніх секундах, і столичні фанати були змушені покидати Запоріжжя з кепським настроєм.

Фанати Зорі



Фанати Динамо



Чорноморець - Шахтар 0:2 (13.09.2014)

Виступаючи проти сучасного футболу, фанати Чорноморця організували невеличку акцію перед матчем. Яскраво, з вогнем, вони зустріли свою команду на в’їзді до стадіону. На самому ж секторі помітно краще став рівень організації людей. Небагато гостей приїхало з Донецька, і, судячи з банерів, основна маса кротів приїхала не з Донецька, а з інших регіонів Украни. Втім, це не завадило влаштувати пірошоу на гостьовому секторі.

Фанати Чорноморця



Фанати Шахтаря



Ворскла - Карпати 2:0 (14.09.2014)

Це, мабуть, найкращий матч шостого туру. Яскравий і багатолюдний марш перед грою підігрів настрій фанатів двох зелено-білих команд, які, можна сказати, вибухнули під час самої гри. Зі Львова приїхало небагато людей, проте це був найвіддаленіший виїзд туру. Страшний сон москаля на секторі господарів. Тліє прапор комуністів, патріотичні гасла та пісні, майорить стяг Криму, а навколо все горить. Це дійсно гарний рівень.

Спільний марш



Фанати Ворскли



Фанати Карпат



Волинь - Металург З 3:0 (14.09.2014)

Фанати Закарпаття пробили лівак і на цьому матчі розташувались на гостьовій трибуні разом з фанатами Металурга. Матчі ужгородського клубу вони зараз ігнорують. Сумарно на гостьовому було два десятки фанатів. Господарі продовжують "просувати" білу тему на своїх секторах...

Фанати Волині



Сектор гостей