Прем’єр-ліга. Тур 7
24 вересня 2014
Завершився черговий тур української Прем’єр-ліги. Жахлива трагедія сталася 17 вересня для всіх нас, у цей день Україна втратила велику людину, о другій годині дня у аварії загинув видатний гравець київського «Динамо», семиразовий чемпіон України, чотириразовий володар Кубка України Андрій Леонідович Гусін… У зв’язку з цим на багатьох іграх, які відбувались цими днями, були хвилини мовчання та банери, присвячені Андрію Леонідовичу. Що стосується перфомансів на українських трибунах у сьомому турі, то всі матчі проходили спокійно та без масштабних акцій.

Металург З - Ворскла 0:3 (20.09.2014)

Дуже мало було господарів, а гостей ще менше. Не дивлячись на різні перешкоди, фанати все ж таки прийшли, приїхали та підтримали свої команди на всі 100%.

Фанати Металурга



Фанати Ворскли



Карпати - Металіст 3:3 (21.09.2014)

Найбільш дальній виїзд відстанню більше 1000 км, пробили фанати Металіста. Загалом, зі сторони господарів була лише гарна, гучна голосова підтримка, проте декілька запалених фаєрів на секторі львів’ян, трохи прикрасили цю зустріч. Фанати ж Металіста проявили неабияку повагу до загиблого динамівця, вивісивши банер, присвячений Гусіну. Також не можна не відзначити яскраву та чималу банерну лінію гостей.

Фанати Карпат



Сектор гостей



Дніпро - Олімпік 5:0 (22.09.2014)



Фанати Дніпра



Динамо - Волинь 4:1 (22.09.2014)

Гравці Динамо вийшли перед матчем, одягнені у футболки із зображенням танків в українськиї кольорах. Вшановуючи загиблого Андрія Гусіна, на 41-му секторі фанів Динамо не було звичної банерної лінії. Були присутні лише текстівка, намальована ще у Португалії до матчу з Ріу Аве, та банер із номером 14. Також перші 14 хвилин динамівський сектор мовчав...
Не дивлячись на робочий день, декілька десятків лучан приїхали до Києва підтримати свою команду.

Фанати Динамо