Кубок України. 1/8 фіналу (матчі-відповіді)
31 жовтня 2014
Ось і стали відомі команди, які зіграють у 1/4 фіналу Кубка України. Також сьогодні після жеребкування зформовані майбутні пари, які будуть боротись за вихід до півфіналу Кубка. Матчі-відповіді не були такими насиченими, як перші ігри команд. Пройшли вони без особливих перфомансів та акцій, адже матчі були призначені на робочі дні. Відповідно, і матеріалу для огляду у нас назбиралось небагато.

Дніпро - Волинь 4:0 (27.10.2014)

Як ми вже казали, через незручний для багатьох час проведення матчу на секторі людей було небагато. Проте господарям поля це не завадило гарно організувати сектор. Прапори та розтяжки дуже гарно прикрашали сектор. Бонус від дніпрян – це мішень з портретом зірки так званої новоросії. З десяток виїзних за Волинь на гостьовому секторі.

Фанати Дніпра



Фанати Волині



Шахтар - Полтава 4:1 (27.10.2014)

Фанати Шахтаря не втрачають можливості запалити піро за першої ліпшої нагоди. Ось і цього разу вони яскраво святкували перемогу своєї команди. Сам же матч не обійшовся без інцидентів - гравці Шахтаря полізли розбиратись з кимось із вболівальниківпід час матчу, після чого той вирішив покинути сектор, аби не провокувати конфлікт.

Фанати Шахтаря



Карпати - Динамо 0:1 (27.09.2014)

Кияни десь розкопали свій олдовий банер "Київська Русь" і звісили його з верхнього ярусу. Можливо, хтось не в курсі, але цей банер було надруковано в 2008-му році під матч із мясом і використовувався він буквально три рази. На НСК Олімпійський він виглядав, як цілком повноцінне оформлення сектору. Сам же матч пройшов без якоїсь особливої родзинки, кияни довгий час не могли забити і не реалізували 11-метровий, тому сектор в напруженні очікував на гол. Перемогу ж кияни вирвали вже в доданий час, і цього року Кубок вже точно не буде у Львові. Зелено-білі ж вивезли цілком пристойний склад, як для робочого дня. На секторі у них були помічені банери луганчан і чернігівської Десни.

Фанати Динамо



Фанати Карпат



Металург З - Олімпік 0:4 (28.10.2014)

Ганебна поразка від донецького Олімпіка (в першому таймі господарі вже програвали 0:3) призвела до того, що фанати покинули стадіон, не дочекавшись фінального свистка на знак протесту проти такого стану справ... Тим не менш, запоріжці встигли зробити добру справу - зібрати трохи грошей для допомоги своїм бійцям.

Фанати Металурга



Чорноморець - Сталь Д 2:1 (29.10.2014)

Більше 20 чоловік катнули виїзд за Сталь, що непогано, як для робочого дня і двіжу, який досить рідко вивозить таку кількість в рамках Першої ліги. Одесити ж вивісили у себе на секторі банер "UEFA - we care about Russia", який вже став популярним на українських трибунах.

Фанати Чорноморця



Фанати Сталі



Металіст - Закарпаття 1:1 (29.10.2014)

«Не важливо, скільки вас на секторі, сто, двісті чи п’ятсот – важливо те, як ви віддаєтесь грі та підтримуєте свою команду». Саме це і довели фанати Металіста, які знедавна практикують репетиції для людей із сектору, також фани почали трохи фільтрувати тих, хто відвідує фан-сектор. І можна сміливо сказати, що це працює - не дивлячись на кількість людей, підтримка та атмосфера на секторі була дуже гарною.

Сектор Металіста



Зоря - Олександрія 1:1 (30.10.2014)

В принципі, з наявних трьох фото кожен сам складе собі картину про перебіг подій на трибунах в цьому матчі.

Сектор Зорі



Фанати Олександрії



Ворскла - Металург М 3:2 (29.10.2014)

Грали в середу, але не дивлячись на це, стадіон «Ворскла» зібрав традиційні для себе кілька тисяч, а фан-сектор був майже заповнений. Нічого особливого до гри не готувалося, на секторі звучали здебільшого україномовні заряди, не забули згадати й «ла-ла-ла» і Київську Русь, на четвірку пройшли перегуки із центральними трибунами «СУ-ГС» та «Вперед, Полтава». Про гостей наразі нічого невідомо, скоріш за все, їх на матчі не було. Але вони можуть наверстати втрачене вже в суботу, коли ці ж команди зіграють в Полтаві в рамках чемпіонату.

Фанати Ворскли