Прем’єр-ліга. Тур 12
10 листопада 2014
Будемо відверті, в цьому турі на трибунах було досить нудно. Навряд чи вийде потішити вас файними перфами, їх просто не було. Тим не менш, нам є про що розповісти - фанати Дніпра наробили галасу в пресі своїм неоднозначним зарядом, фанати Металіста святкували перемогу разом зі своїми футболістами, а кияни влаштували невеликий марш, позвавши на нього лише людей з фірм. Карпати ж запалили наприкінці матчу.

Закарпаття - Металург Д 1:0 (08.11.2014)

Схоже, фанати ужгородського клубу знову бойкотують ігри своєї команди. Принаймні, організованого сектору помічено не було. Фанати Металурга теж до Ужгорода не доїхали.

Зоря - Металург З 3:0 (08.11.2014)

Через зміну стадіонів вийшла доволі незвична ситуація, коли гості, тобто Металург Запоріжжя, грали на своєму стадіоні, тому фанатів «гостей» було більше, ніж фанатів Зорі. Номінальні ж господарі розташувались на гостьовому секторі. Також на секторі Зорі були помічені фанати Металіста. Матч не мав великого ажіотажу. Не можна не відзначити фанатів Металурга, котрі розтягнули на своєму секторі банер з написом: «Луганськ – це Україна». Запоріжці від матчу до матчу продовжують свою допомогу армії, збираючи пожертви на стадіоні.

Сектор Металурга



Фанати Зорі



Чорноморець - Ворскла 1:0 (08.11.2014)

Тридцять фанатів Ворскли відправились на найпівденніший виїзд цього сезону. На трибунах варто відзначити перекличку Полтава-Одеса, пісню про ла-ла-ла та піротехнику, що запалили гості під кінець гри. У фанатів Чорноморця знову багато національних прапорів, за що їм - респект.

Сектор господарів



Фанати Ворскли



Волинь - Олімпік 4:0 (09.11.2014)

Що не кажіть, а сектор Волині виглядає чудово. Від матчу до матчу вони тримають марку, додаючи до білого оформлення сектору прапори в кольорах клубу. Цього разу і волиняни долучились до всеукраїнської акції травлі УЄФА.

Сектор господарів



Шахтар - Дніпро 0:0 (09.11.2014)

Єдине, чим запам’ятався цей поєдинок - це заряд "Шахта, геть зі Львова!" з гостьового сектору, де окрім дніпрян було і досить багато львівських фанатів. Журналіст ultras.org.ua вирішив з’ясувати, який же сенс було вкладено в цей заряд, і що з цього вийшло, читайте незабаром. Піротехніки на секторі Дніпра було небагато. Втім, її було більше, ніж забитих голів. Фанатів Шахтаря було зовсім мало.

Фанати Шахтаря



Фанати Дніпра



Металург М - Металіст 1:3 (09.11.2014)

Чим запам’ятається цей поєдинок, так це танцями команди разом зі своїми вболівальниками після фінального свистка. Ну і голим торсом харківської торсиди. Нагадаємо, що матч проходив в Дніпропетровську, на стадіоні "Метеор".

Фанати Металіста



Динамо - Карпати 0:0 (09.11.2014)

Фанати Динамо з угрупувань, які входять до формації White Boys Club (АльбатроСС, БО, Д.ультрас, Capitals, HTF, KCS, UF, Viva), вирішили провести невелику ходу до стадіону перед грою і спробувати, як це воно виглядає, коли ніхто не вибігає поперед першого ряду, аби зробити фото, коли ніхто не плентається під ногами, ніхто нікуди не поспішає, і коли заряджають абсолютно всі... Вийшло досить атмосферно. На самій же грі сектори Ультрас Динамо знов виглядали переповненими, хоча насправді туди ще можна було б вмістити кілька сотень чоловік. 21-й сектор відзначився одним запаленим димом в середині першого тайму. Карпат приїхало не так багато, як вони можуть вивезти, але і цією кількістю вони відзначились - влаштували невеличке пірошоу наприкінці матчу.

Марш WBC перед грою



Сектори Динамо



Фанати Карпат