Порошенко пообіцяв не здавати Крим
20 листопада 2014
Пару днів тому до нас у руки потрапила інформація, що з робочим візитом в Україну прилітає президент УЕФА Мішель Платіні. Пізніше вдалось роздобути деталі цієї поїздки - графік його заходів і навіть адресу готелю, але найважливішим було те, що о 22:30 він мав зустрітись з Президентом України Петром Порошенко.

Тому було вирішено пікетувати адміністрацію Президента з метою отримати коментар від Мішеля Платіні і з його вуст почути, чи вважає він Крим частиною України, і чому Росія досі не отримала жодних санкцій за проведення ігор на нашій території.

Зібралось трохи більше сотні бажаючих прийняти участь в акції, були помічені і представники кримських клубів. Частина фанатів перекрила вхід на Банкову зі сторони Інститутської, розгорнувши банер "Crimea is Ukraine", на іншому ж в’їзді розгорнули напис "UEFA - we care about Russia".

Поговорити з представником УЕФА так і не вдалося, натомість до фанатів поспілкуватись вийшов особисто Петро Порошенко. Він сказав, що тримає ситуацію на контролі і не дозволить грати росіянам в Криму ні за яких умов. Більш того, він міг би взагалі не зустрічатись з Платіні, але це було б не дуже ввічливо з його боку.

Отримавши відповідь від Президента, було вирішено розходитись і сподіватись, що цього разу Петро Олексійович таки дотримається свого слова. Адже деякі його обіцянки так і залишаються обіцянками вже багато місяців. У нас все записано на відео, тому чекаємо офіційної інформації про результати зустрічі)

Дякуємо всім, хто був!