Прем’єр-ліга. Тур 23
12 травня 2015
Якщо тиждень тому тур був одним із найнудніших, то зараз все стало навпаки - яскравих перфомансів на українських трибунах було вдосталь. Звичайно, що кращим шоу цього туру був перф від фанатів запорізького Металургу, але не варто забувати також про фанатів Карпат та луганської Зорі. Інші ж клуби відзначились більшою активністю, як на виїзних іграх, так і на домашніх.

Закарпаття - Шахтар 3:7 (09.05.2015)

Справжнісінький триллер розіграли команди в Ужгороді, фанати господарів спостерігали за цим дійством з незвичного для себе сектору, поряд з кліткою, де вони знаходились раніше. Донеччани вивезли дуже непоганий склад, як для такого матчу.

Фанати Закарпаття



Сектор Шахтаря



Ворскла - Олімпік 3:1 (09.05.2015)

Сектор Ворскли виглядав дуже яскраво, помітно впливає на це велика кількість розтяжок. Також фанати полтавського клубу отримали невеличкий подарунок від клубу у вигляді зелених футболок, які були використані на цьому матчі. Це також суттєво впливає на візуальний вигляд сектору.

Фанати Ворскли



Металург З - Металург М 2:0 (10.05.2015)

Запорізькому Металургу виповнилось 80 років, і до цієї дати фанати поставились дуже серйозно. Загалом було використано, мабуть, все, що зазвичай використовують для перфів. Яскраво оформлений сектор з лентами і повністю в червоному, гарне шоу з модулів, конфеті, величезний банер на решітці та дуже багато піротехніки. одним словом запоріжці перевершили самі себе. А після фінального свистка команда в повному складі підійшла до сектору. На маріупольському секторі було присутньо 10 носів.

Фанати господарів



Фанати гостей



Карпати - Чорноморець 2:0 (10.05.2015)

Фанати Карпат у своєму традиційному стилі організували чудове піротехнічне шоу. Давно такого не було. Кількість людей на секторі не впливає на загальний рівень підтримки та організації перфів, це і продемонстрували фанати господарів. Близько 80 фанатів Чорноморця пробили виїзд до Львова, що, зважаючи на останні події, дуже непогано.

Фанати Карпат



Фанати Чорноморця



Металург Д - Динамо 0:6 (10.05.2015)

Після переносу півфіналу Кубку між Олімпіком і Динамо на стадіон Динамо, донецький Металург вирішив від гріха подалі перенести і цю гру з Оболонь-Арени на НСК Олімпійський. І зважаючи на 12 тисяч чоловік, присутніх на стадіоні, рішення була виправданим. Втім, на секторах ультрас Динамо відбувається незрозумілий спад - команда вперше за багато років впевнено крокує до чемпіонських медалей, а людей на секторі зібралось ледь не найменше за останні кілька років. На гостьовму секторі четверо донеччан сумно спостерігали як возять їхню команду і кладуть один за одним шість голів.

Фанати Динамо



Фанати Металурга



Дніпро - Зоря 0:2 (10.05.2015)

7-го травня руху чорно-білих виповнилось 30 років, до цієї дати фанати Зорі підготували шоу та вивезли максимально велику кількість людей, яку вони можуть вивезти на даний момент. Дніпряни також підготували кілька текстівок, які висіли на банерній лінії.

Фанати Дніпра



Фанати Зорі



Металіст - Волинь 3:3 (11.05.2015)

Сектори Металіста також суттєво здулись. Можливо цьому причина невпевнені виступи команди, а можливо щось ще, але на даний момент маємо такий стан речей. Гостей з Луцька приїхало 12 чоловік.

Фанати Металіста



Фанати Волині